2777
2789

۴روز پیش یکی از اقوامشان فوت کرد این پدر و مادرشو برد اونجا حدود ۴۰دقیقه با خونمون فاصله س .از اون روز اصلا نیومده خونه اصلا ب ما زنگ نمیزنه بگه کجایی .برای مراسم فامیلشون من با پدر و مادرم رفتم .جدیدا خیلی بی مسئولیت شده . می‌خوام ب مادرش بگم من مشکلی ندارم ک میبرتتون اینور اونور اما بعد از اینکه بردتون بگید برو خونه پیش زن و بچه ت . 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی اهل کدومشهری؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا زن میگیرن اینا .. چرا براش زن میگیرن وقتی میخوان پیشش باشن فقط برای حرف مردم؟!!؟؟

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔