2777
2789

سلام 

شب شما بخیر باشه عزیزان 

یه سری موارد هست اینکه لطفا هیچ توهینی نکنید هر راهنمایی یا نصیحتی از تجربه خودتون دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید 

خب عزیزان من پنج ماه هست ک با یه پسر آشنا شدم 

همون اول بهش گفتم ک خانواده حساسی دارم و گفت مشکلی نیست ، هیچ قراری تا الان باهاش نداشتم 

و بهش گفتم ک نیاز ج ن س ی اش با خودش هست من رابطه ای نخواهم داشت

خلاصه ک کل رابطه ما چت هست و یه تصویری ، ولی این پسر عاشقم شده و یه بار بهش گفتم میخام برم التماس میکرد با گریه ک تنهام نزار من نرفتم « بحث جدی بینمون شده بود »

امشب توی تصویری گفت ک من کادو ولنتاین میخام 

من گفتم من ک هیچی کادو نمی‌گیرم ازت کادو هم نمیدم 

آخر حرفامون گفت ک من ک تا الان بغلت نکردم یه لباست برام بفرست تا بو کنم بگیرم بغلم بخوابم و گریه کرد

بعدش هم گفت ک هر کسی از دور به رابطمون نگاه کنه فکر می‌کنه من دنبال کادو هستم ولی اینا بهونس دلم برات تنگه 

عزیزان من شرایط قرار گذاشتن باهاش و ندارم و اینکه بدون اطلاع من به مادرش اطلاع داده ک در آینده با من ازدواج کنه 

با مادر منم صحبت کرد مامانم گفت هیچ قولی بهت نمیدم برو 

و اینکه اگر بهش بگم فردا میتونی بیای خاستگاری میاد من خودم گفتم سنم کم هست و الان نمیخام 

به نظر شما من چی کار کنم ؟

باهاش ادامه بدم یا ندم ؟ خودمم دوسش دارم تقریبا 

چه کاری به نفعش هست ک براش انج

ام بدم و نظرتون در مورد رابطه ما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.