2777
2789
عنوان

امشب چرا همه قصد مردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اصلا حل شدنی نیس..من چهارسال پیش درستش کردم الان دوباره پوسیده شده،من تا کی هی درستش کنم یدونه ...

منو یاد دوستم میندازی 

از وقتی که یادم میاد داره دندون درست میکنه انقد که پول داده واسه دندون تا الان نگه داشته بود ماشین خریده بود

چون جنس دندوناش داغونه 

خلاصه که تنها نیستی 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

تو رو خدا اینقد جو ندید 

حدود دوماه درگیر کمرم بودم

دیسک عود کرده بود 

و سیاتیک 

الان که خوب شدم میبینم نعمت های خدا و وقتی هست تا دیده میگیریم 

نماز شکر خواندم 

تا مبتلا واقعی نشیم

متوجه نمیشیم 

تازه درد من درد نبود جزیی بود

در حال بگید شکر 

تا نعمت خداوند افزون کنه

ناسپاسی حال خود آدم رو خراب میکنه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
انیمه بازی؟

آره 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
تو رو خدا اینقد جو ندید  حدود دوماه درگیر کمرم بودم دیسک عود کرده بود  و سیاتیک  ...

خداروشکر

باید امیدوار بود

سختی میگذره خیلی سخت هم میگذره ولی تموم میشه 

امیدوارم خدا به همه صبر بده

خوبه ... حال آدمو خوب میکنه

خیلی 

غرق شدن تو دنیای غیر واقعی که شخصیت ها پایان خوب دارن روحیه آدمو عوض می‌کنه 

البته اگه سد اند نباشه😂

اره.من هم پدری هم مادری جنس داغون.منه بیچاره این وسط نمی‌دونم که خاکی بریزم سرم.

میتونم آرزو کنم بچه هات دندون های خوبی داشته باشن💔

خیلی  غرق شدن تو دنیای غیر واقعی که شخصیت ها پایان خوب دارن روحیه آدمو عوض می‌کنه  البته ...

من سامورایی چشم آبی رو دیدم اخیرا

فوق العاده بود

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من سامورایی چشم آبی رو دیدم اخیرا فوق العاده بود

من تعریفش رو شنیدم 

میگن  خیلی خوبه 

من تعریفش رو شنیدم  میگن  خیلی خوبه

آره داستانش فوق العادست یه فصلش اومده و البته انیمه آمریکایی هست ژاپنی نیست

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم