2777
2789
عنوان

این و استوری کردم دخترخالم اومده دایرکت میگه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
خب منم فکر کردم برای کسی گذاشتی . این چیپ بازی‌ها رو در نیار لطفااا

ببخشید چیش چیپ بازیه؟ 

استوری عاشقانه اش یا ری اکشنش؟ 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست صحبت کن مگه هرکسی هر آهنگی بزاره یعنی مخاطب خاص داره

شما نظر خواستی ما هم نظرمون رو گفتیم،

قرار نیست تاپیک میزنی هر چی  شما دوست داری بشنوی کاربر ها بگن،

دیگه ریپ نزن لطفاً.

شب خوش

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
یعنی فکر کرده برا کسی گذاشتم ؟

اره احتمالا

بگو بی مخاطب بوده😂

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
شما نظر خواستی ما هم نظرمون رو گفتیم، قرار نیست تاپیک میزنی هر چی  شما دوست داری بشنوی کاربر ه ...

عزیزم میتونستی بگی کارت درست نبود ممکنه فکر بد کنه 

نه اینکه بهم بگی چیپ😐

نظر دادن با توهین فرق میکنه