2777
2789

لاغرم خیلی 

از جوانه گندم گرفته

قرص سیپرو

زینک

شیرخشک 

هرچی بگی استفاده کردم

الانم ۴ روزه دارم گین اپ میخورم هیچ تغییری ندیدم

خسته شدم هرچی تلاش می‌کنم هیچی از پیش نمیره 

تو زنرگیم واسه هرچی تلاش می‌کنم آخر بدتر خراب میشه 

خستمممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ۱۹ سالمه  اصن بهم نمیاد شده بقیه بهم میگن عموجون دختر خوب  انگار بچم ازش متنفرم ...

الان مثلا توقع داری من بهت بگم خانم محترمه ؟!؟!؟!

قبول کن هنوز بچه ای و قدر پاکی و صداقتت رو بدون

هیچیت نیست عیب الکی نذار رو خودت که سخت دعوامون میشه

اگه نهایتا خواستی برو طب سنتی که پزشک هم باشه مزاج شناسیت میکنه

دور قرص و دارو و مکمل رو هم خط بکش

پس فردا همه جات خراب میشه و بچه دار هم نمیشی

سعی کن مسیرها رو پیاده بری

قد صاف و کشیده

سر بالا

شونه ها عقب

سینه جلو

اگه کسی مسخرت کرد یا هوت کردن همینجا بیا بگو و من رو سر جام بنشون

قبوله ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
مرسی ک انقد مهربونی سعیم میکنم ❤

مرسی و تعریف و قلب قرمزت مال خودت

من از ادمای ضعیف بیچاره که خم میشن راه میرن خوشم نمیاد

اگه خواستی ته تاپیکت بنویس

من دختری زیبا قوی مهربون و با اراده هستم و تشکر از همه عزیزانی که نظر دادن

و قفلش کن

و مطمئن باش بهت افتخار میکنم که دختر به این خوبی هستی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
مرسی و تعریف و قلب قرمزت مال خودت من از ادمای ضعیف بیچاره که خم میشن راه میرن خوشم نمیاد اگه خواست ...

من خودم سر نمیزنم

وقتی نوشتی و قفل کردی بهم خبر بده