2777
2789
عنوان

شوهر احمقم میگه

301 بازدید | 21 پست

دوتا از برادراش اینجا توشهرما ان یکیش دانشجوعه اونیکیم کارش اینجا الان بش زنگ زدن گفتن مجردی بیادورهم باشیم یکی دو ساعت.   حالا این میگه نه توبرو خونه مامانت اینا تا بعدمن برم پیش اونا اینطور توتنهایی دوس ندارم برم منم میگم اشکال نداره تشریف نحستو ببر برو مام خونه یم اپارتمانم هستیم امن.    بگیدحق باکیه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

معلومه ک حق با شوهرته چرا شماها اینطوری هستین عجب 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب چی میشه مگه  بره.

دوستت داره که میگه تنها نباشی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

حق با شماست عزیزم

همسر منم گاهی میره پیش دوستاش من و دخترم میمونیم خونه

با روی خوش بهش بگو تو برو ما خونه خودمون راحت تریم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یطوری گفتی شوهر احمقم فکر کردم بیچاره چه اشتباهی ازش سر زده وقت گذروندن با داداشاش کمترین حقی هست ک میتونه داشته باشه چطور ب خودت اجازه میدی بهش توهین کنی بخاطر دیدن برادراش ؟حالا اگر تو خودت بودی شوهرت چنین رفتاری داشت عکس العملت چی بود؟قطعا می اومدی اینجا اه و ناله ک شوهرم نمیزاره برم پیش خواهرام

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
حالا چه اشکالی داره یک شب با برادرهاش باشه؟

خب بررررره  گلم  ازخدامه بره.   این میگه نه توباید بری خونه مامانت تامنمممم برم ربطش چیه اخه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

واااای چتههه چرا اینجوری میگی چرا اینطوری رفتار میکنی بخدا ترسیدم ازت

مگه چیه خیلی هم خوب گفته...

کلا آدم وقتی دنبال بهونه اس از درز دیوار بهونه میگیره

اگ نمی‌گفت برو خونه مامانت توهین میکردی ک منو تنها گذاشته حداقل نذاشته منو خونه مامانم😶 

معلومه ک حق با شوهرته چرا شماها اینطوری هستین عجب 

میشه بگی چراااا

خب بررررره  گلم  ازخدامه بره.   این میگه نه توباید بری خونه مامانت تامنمممم برم ...

چقد بداخلاق و بدهنی میکنی 

کجا مگه میخاد بره 

پیش برادراشه 

اینیم که میگه برو پیش مامانت خوب نگرانته لابد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

[QUOTE=328404183]وا خب چی میشه مگه  بره. دوستت داره که میگه تنها نباشی[/QUOTEخب منم بهش میگم برو عزیزم.   اما میگه باید اول توبری خونه مامانت تامنم برم اونجا  تنها هم نیستم بچم هس

[QUOTE=328404183]وا خب چی میشه مگه  بره. دوستت داره که میگه تنها نباشی[/QUOTEخب منم بهش میگم بر ...

بنظر من که دلش میخواد شما هم خوش باشین و بهش گیر ندی برگرده😊

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

چرا این مدلی شوهرت رو خطاب می کنی؟  چون ولنتاین تنهات میذاره ناراحتی؟

نه بابا.   چون میگه توباید بری خونه مامانت حتما تامنم برم پیش برادرام من ناراحتم  خب شاید من نخوام الان برم خونه مامانم بارفتنش پیش اونا اصلاااا مشکل ندارم ولی نمیره

حق با شماست عزیزم همسر منم گاهی میره پیش دوستاش من و دخترم میمونیم خونه با روی خوش بهش بگو تو برو ...

بالاخره یکی منو فهمید بخدا باروی خوش گفتم بعد یکمم چشمم خورده به یجا ورم کرده نمی‌خوام اینطوربرم حوصله هم ندارم  اما این پیله که حتما الان تو برو تا منم برم چه ربطی داره اخه