2777
2789
عنوان

خانواده پرتوقع

232 بازدید | 21 پست

میدونم شاید عجیب باشه ولی دوتا عید گذشته خانواده نامزدم رسما گفتن ما رسم نداریم یه عیدی به عروس خانم بدیم تا وقتی عقد کنن از اون ور روزی که این اقا تعطیله هم خودش هم خواهرش اصرار اصرار از صبح بیا خونمون تا شب...شما باشین چیکار میکنین؟

خنده دارترش اینه که مهریه عقد موقت هم ..باز خودش و خواهرش میگن که موقع عقد دائم ببخش..میدونین انگار فقط منو میخان که با پسرشون وقت بگذرونم اخرشم نه عیدی ن هیچی ...شایدم توقع من بالاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بخاطر اینکه بیرون رفتیم اول اینکه گناهیی نباشه و اینکه نمیدونم واقعا دلیلش چی بود

گناه؟ خوب رعایت میکردی بعد عقد دائم،  الان برا چی از صبح پا میشی میری خونشون؟

این نشونه ها جدی بگیر  همه چی از خواهرش میپرسه؟باخواهرش مشورت میکنه؟خیلی جدی بگیر

الانم زنگ زده فردا از نه صبح بیام دنبالت کنار من باش..تا شب...الان عید مبعث و این همه ولادت رد شده خانوادش خیلی جدی گفتن رسم نداریم عیدی ببریم بعد تا من میگم منم نمیتونم این همه تایم بیرون باشم خیلی راحت میگه ما محریم و تو دوس نداری کنار من باشی و این چیزا

گناه؟ خوب رعایت میکردی بعد عقد دائم،  الان برا چی از صبح پا میشی میری خونشون؟

بهش گفتم نمیام ولی خیلی دلخور شد...

من رعایت میکنم خانواده ها ذهنشون خیلی خرابه واقعا

الانم زنگ زده فردا از نه صبح بیام دنبالت کنار من باش..تا شب...الان عید مبعث و این همه ولادت رد شده خ ...

بگو رسم نداریم تا قبل اینکه دختر پسر برن سر خونشون پیش هم باشن 

هرچی ب نفعشون نیست میگن رسم نداریم خودتم جبران کن 

رفتی خونشون پانشی خونه تکونی کنی

استقلال فکری داره؟دهن بین نیست؟

یه چیز بگم میگه کلا سر کلاسی سرکاری هیچی نرو همش تو خونه باش...ادم عجیبیه ...من یه بار یه نامزدیم بهم خورد این دومین نامزدیه بهم بزنم بابام خیلی دعوام میکنه . واقعا کلافم نمیدونم چیکار کنم