2777
2789
عنوان

با هزار تا امید رفتم پیشش ولی برگشتنی گفتم دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 50 پست
ببین دو سال با شوهرم دوست بودم و عاشقش شدم از روز اول و شوهرم از روز اول دوستی گفت من قصد ازدواج ندا ...

این چیزی ک شماگفتی احتمالش فقط یه درصده وحماقتی بیش نیس ک ب امیدشایدهابازیچه کسی بشه ک همون اول گفته نمیخامت، یه درصدفکرکن نشه میدونی چی میشه ب قیمت به بادرفتن  آبرووآسیبهای روحیش میشه کی میخادفرداجواب عمربه بادرفته اسی روبده!میدونی چ لطمه ای به زندگیش میخوره !دنیاش جهنم میشه حالش ازالانم بدترمیشه ی عمرافسوس اشتباهشومیخوره

شماهم ریسک کردی اماب ریسکش نمی ارزه پسری ک همون اول آب پاکیومیریزه رودستت حتی ارزش فکرکردنم نداره

Dunyada olumden baskasi yalan
من ۲۰ اون گفته هدفم ازدواج نیس منم گفتم خب اخر ش چی

روزای اول آشنایی باید هدفتون از رابطه بهم بگید که این رابطه واسه فان هست یا نه که این وابستگی‌ها پیش نیاد ...الانم احتمالا چون اولین رابطه جدیت بود اینقد وابسته شدی یه مدت بگذره وآدم درستی تو زندگیت بیاد راحت فراموشش میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دوستم نداره برو تاپیک های خواهرش باعث شد از کار بیکار شم رو بخون

خدا دوستت داره ..این باور اشتباهی توی ذهنت ایجاد شده ...برای اونایی که خدا دوستشون داره هم اتفاقای بدی می افته ...منتهی فرقش اینه که خدا بیشترین برکت رو توی اتفاق بد برات قرار میده بعدش میگی خوب شد ...

عزیزم نذار با این فکرا ارزشت کم بشه تا دستت به چیزایی بزنی که همینجور تو رو وارد یه باتلاق کنه ..و بکشدت داخل افسردگی و چیزای دیگه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
این چیزی ک شماگفتی احتمالش فقط یه درصده وحماقتی بیش نیس ک ب امیدشایدهابازیچه کسی بشه ک همون اول گفته ...

من از اولم بدبخت بودم هیش وقت نشد بشه از خونوادم خوردم از همه خوردم 

این چیزی ک شماگفتی احتمالش فقط یه درصده وحماقتی بیش نیس ک ب امیدشایدهابازیچه کسی بشه ک همون اول گفته ...

پسری که انقدر آدمه صادقه از روز اول حقیقت و میگه اتفاقا ارزش فکر کردن داره چون آدمه متوجه ای؟؟نمیاد مثل بقیه پسرای لاشی دروغ بگه قصد ازدواج داره هر چی که باشه حداقل شخصیت داره از روز اول حقیقت و گفته حتی اگر منجر به ازدواج نشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شما رابطه هم داشتید؟یهو برگشت گفت من اصلا ازدواجی نیستم ب منم برخورد ک خب برو با یکی مث خودت

خب توام باید میگفتی منم ازدواجی نیستم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

گفتم تو توی معیارای ازدواج من ی درصدم نیستی🙂

خوب گفتی آفرین 

پسری که انقدر آدمه صادقه از روز اول حقیقت و میگه اتفاقا ارزش فکر کردن داره چون آدمه متوجه ای؟؟نمیاد ...

من متوجهم گلم شمامتوجه نیستی.یه استثادیدی میخای ب همه تعمیم بدی  هرچندصاحب اختیارخوداسیه امامنم حرفامومیگم بعدش خدایی نکرده بیشترازاین زجرنکشه چون این عشق ی طرفه هرچقدربیشترجلو بره وابستگی بیشتروجدایی دردناکترمیشه 

این روزا پسراییم ک وعده وعیدالکی میدن  بعدش توزردازآب درمیان جوری ک دختربیچاره شوکه میشه بس ک قشنگ فیلم بازی کرده بوده چ برسه اونی که ازاولشم میگه نمیخامت. 

فکرشوبکن اگه نشه  چ بلایی سراین دخترعاشق بیچاره میاد!

تازه اسی جان این اگه خیلی با شخصیت بود ب زورشمارونمیبوسیدمعلومه ک قصدش فقط سواستفادس ک بااین کادوهاالکی میخاد خامت کنه وازدوست داشتنت سواستفاده کنه ب اهداف کثیفش برسه 

فرداشماهم بهش بگی منم قصدازدواج ندارم وبخای همینجوری بی هدف باهاش ادامه بدی باخودش میگه بلانسبت اینم خرابه وبیشترازت سواستفاده می‌کنه وبعدچندسال ک ازعمرت تباه شدواونم خدایی نکرده رفت ازدواج کردبهم می‌ریزی وازخودتم بدت میادک اینجوری باهات بازی شداون موقع بدون تنها خودت مقصری الان شایدیه عذاب وجدانی داره بهت میگه واسه زندگی نمیخامت فرداببینه خودتم مایلی رابطه بی هدفوادامه بدی دیگه اصلابرات دلش نمیسوزه

ب امیدشایدهاباآبروزحیثیتت بازی نکن 

تازه اسی جان این اگه خیلی با شخصیت بود ب زورشمارونمیبوسیدمعلومه ک قصدش فقط سواستفادس ک بااین کادوهاا ...

کی گفته ب زور بوسید؟اصلا تابحال کادو نخرید ک خامن کنه تا الان چژز زوری انجام نداده...من کلا ب نشدنا عادت دارم،هی اینم شانسه منه