2777
2789
عنوان

کالابرگ یارانه

241 بازدید | 23 پست

سلام خوشگلا

میشه اگه اطلاع بدید بگید این کالابرگ دقیقا چی هست؟ مبلغش چقدره؟ از کجا باید خرید کرد؟ برای خرید چی لازمه که همراهمون باشه(مثلا کارت ملی یا کارت یارانه؟)

و اینکه اگه ما از کالابرگ استفاده کنیم مبلغش از یارانه ای که آخر ماه میخوان بدن کم میشه یا نه؟

ممنون میشم اگه میدونید محبت کنید جواب بدین🙏

کارت یارانه خودتون ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرجا هر غلطی میخوان میکنن افق میگفت دوتومن خرید کن ششصد ازش کم میکنیم برای سه نفرتون ولی یک سری فقط ...

اره سوپری ها فروشگاهی ها از بی خبری مردم دارن کاسبی میکنن متاسفانه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کی گفته کم نمیشه شایعه درست کردن کم نمیشه همه حمله کردن به خرید خبر ندارن از یارانه ماه بعدشون کم می ...

یعنی مبلغش رو از ماه بعد یارانه کم می کنن؟🥲خب چکاریه پس همون بعدا پولشو خرج کنیم🤔

یعنی مبلغش رو از ماه بعد یارانه کم می کنن؟🥲خب چکاریه پس همون بعدا پولشو خرج کنیم🤔

نه خب تنها خوبیش اینه خرید ها ب قیمت پارساله و برای هر نفر ۲۲۰تومن اعتبار خرید ب قیمت پارسال دارید 

اگر کل یارانه و اعتبارشو خرید کنی کم نمیشه ولی فقط از همون اقلامی که خودشون گفتن در غیر این صورت اگر فقط همین ۲۲۰رو بخری مایه تفاوت قیمت پارسال رو از یارانه کم میکنم مابقی از از اعتبار اصلی ماه آینده