2777
2789
عنوان

پدرم که رفت میخوام بمیرم قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نخور دیگه صبر کن تمام سیاهیا میگذرن بهت قول میدم❤️

با فوت پدرم نمیتونم کنار بیام 

دیگه مهربونیش نیست 

در آغوش کشیدنای محکمش نیست 

نگاه پر عشقش نیست 

تشویق کردن‌اش نیست 

دیگه هیچی نیست 

منم هیچم

دلم آروم نمیشه نا امیدم از همه چیز  پدرم مظلوم فوت کرد

برو تمام قسمتهای زندگی پس از زندگی رو تو گوگل ببین قول بهت میدم آروم میشی تازه میفهمی پدرت چه جای خوبی رفته 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
زندای با لبخند پدرم و دلگرمی قشنگ بود  دیگه دنیا واسم تاریکه

عزیزم اینجوری پدرتو هم عذاب میدی

توروخدا برو دکتر

دست من ب هیچ جا بند نیست

التماس میکنم یه کاری کن

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
برو تمام قسمتهای زندگی پس از زندگی رو تو گوگل ببین قول بهت میدم آروم میشی تازه میفهمی پدرت چه جای خو ...

پدرم مظلوم رفت 

مریض بود برادرم مادرم بهش نرسیدن 

من تمام تلاشمو کردم حتی زمانی که عمل قلب کرد تو بیمارستان بود همراه نداشت 

سال ۹۸ تو شلوغیا بود 

من ۲۰ کیلومتر دویدم تا رسیدم بیمارستان 

دکتر کلی سرم داد و بیداد کرد که پدرت عمل قلب باز کرده چرا همراه نداره گفتم من تو تیراندازی خودمو رسوندم 

نزدیک بود کشته شم ولی واسم مهم پدرم بود 

هر کاری تونستم کردم حتی جونمو کف دستم گذاشتم رفتم 

ولی الان ک نیست 

هر لحظه عذابه 

ممانمبهش نرسید گذشت گوشه ونه بمنه ت فوت کنه 

این عذبم میده 

میخوام یه حسرت بزرگ رو دلممدرم بذرم

برو تمام قسمتهای زندگی پس از زندگی رو تو گوگل ببین قول بهت میدم آروم میشی تازه میفهمی پدرت چه جای خو ...

دیدم ۵ ۶ قسمتشو ولی آروم نمیشم اصلا خد منو آتیش بزنه تیکه تیکه کنه

اینقدر تو زندگی آسیب روحی دیدم دیگه عذاب واسم عادیه

پدرم مظلوم رفت  مریض بود برادرم مادرم بهش نرسیدن  من تمام تلاشمو کردم حتی زمانی که عمل ق ...

عزیزم شما که تو زمان حیاط پدرتون اینقدر به فکرش بودی اینقدر قشنگ براش دختری کردی چرا الان با ناراحتی و بیقراری روحش رو عذاب میدی چرا نمیزاری به دور از دغدغه و سختی‌های این دنیا از آرامش اون دنیا لذت ببره

بخدا کارت درست نیس این بیقراریها و ناراحتی‌ها هیچ سودی جز ضرر برای مرحوم نداره 

سعی کن قوی باشی بجای این کارها براش خیرات بده قرآن بخون تا هم خودت آروم بشی هم روح پدر عزیزت

ولا من هر کس بمیره بهش غبطه میخورم چون خیلی درباره اون دنیا خوندم و برنامه ها رو دیدم که هرکس میره هزار سال دوسنداره برگرده 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
عزیزم شما که تو زمان حیاط پدرتون اینقدر به فکرش بودی اینقدر قشنگ براش دختری کردی چرا الان با ناراحتی ...

ده دی ماه پیش فدت کرد هر هفته تا الان واسش خیرات دادم فقط وقتی خیرات میدم آروم بعدش دنیا واسم سیاه میشه 

هیچکاری نمیتونم بکنم فقط میشینمیجا تکون نمیتونم بخورم

دوست دارم بابام بیاد دنیا یبار دیگه بغلش کنم دستشو ببوسم بگم بابا خیلی دوستت دارم من بدون تو هیچم فقط دارم نفس میکشم

دیدم ۵ ۶ قسمتشو ولی آروم نمیشم اصلا خد منو آتیش بزنه تیکه تیکه کنه اینقدر تو زندگی آسیب روحی دیدم د ...

الان اکثر آدمها زندگیشون پر از عذاب و سختیه 

منم به هزار دلیل از زندگیم سیرم ولی خودکشی راهش نیس 

این دنیا شده جهنم برامون باید قوی خودمون کنیم تا شیطون از راه به درمون نکنه روزها مثل برق و باد میگذرن حداقل در دنیا ابدی جامون بد نشه