fateme_jj مدیر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 عنوان کنکوری ها اگه عقب افتادین بیاین💕 | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 36 پست سلام بچها، من دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور هستم یه برنامه شروع از صفر خفن طراحی کردم برای کسایی که تا الان عقب افتادن از درس ها یا وسواس دارن و میخوان از اول یه دور بخونن.اگه خواستن پیام بدین براتون بفرستم شرایطش رو💕 اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕 1402/11/25 | 19:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gdgkkhcccnkjfzcnmkta عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 104 اموزش و یادگیری درست و اصولی+ تست و تمرین زیاد+ مرور با برنامه اصولی اینجور که من فهمیدم برای تست ،یک منبع کافی نیست .درسته؟
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 میشه شرایط رو همینجا بگید عزیزم من اپلیکیشن ندارم آیدی بگیرم ازتون باشه عزیزم درخواست دوستی بدین بفرستم اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 من درخواست دوستی دادم. لطفاً قبول کنید که بتونید آیدی برام بفرستید قبول کردم عزیزم اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
black_flower عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3095 باشه عزیزم درخواست دوستی بدین بفرستم ممنون گلم این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 اینجور که من فهمیدم برای تست ،یک منبع کافی نیست . درسته؟ بستگی به سطح شما داره ولی معمولا بله اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 ممنون گلم 💕💕 اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
dr_mahtabam عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1780 این مشاوره تحصیلی ام سابقه کارش بالاستدانشجونیستتت۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴طبق هرکسی برنامه مختص خودش مینویسهپیگیره
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 این مشاوره تحصیلی ام سابقه کارش بالاست دانشجونیستتت ۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴ طبق هرکسی برنامه مختص خ ... خیلی هم عالی دوست عزیز. البته کسی که خودش به تازگی این مسیر رو رفته و کاملا تجربه کرده بهتر میتونه دانش آموزان و شرایطشون رو درک کنه اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
ن_حمیدیان عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 142 ببخشید.ی سوال. به نظرتون راز درصد بالای ریاضی چیه ؟ بنظرم علاقه داشتن! و نسبتا کامل باید بفهمید و بعد تیپ های متقاوت تست گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!
ن_حمیدیان عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 142 سلاممن مخالفم برنامه مناسب برای همه وجود نداره... مثلا من با هنریه اوکی بودم برخلاف اکثرا و تا نزدیکای کنکور میگفتم احتمال خیلی سخته😅(تجربی،کنکور ۱۴۰۲،رتبه خوب،تمایل داشتین تلگرام سوال بپرسین،برنامه فردی،یک هفتهای و کلا قیمت معقول و هفته اول کمتر😄) گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!
ن_حمیدیان عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 142 @N_Hamidian تلگرام(و ایتا) گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 سلام من مخالفم برنامه مناسب برای همه وجود نداره... مثلا من با هنریه اوکی بودم برخلاف اکثرا و ... دقیقا همینطوره و مشاوره باید شخصی سازی بشه ما هم همبن کار رو میکنی دوست عزیزم💕 ولی کلیت برنامه و بیس کار مشابهه اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
ن_حمیدیان عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 142 قربون شما به امید موفقیت همه دوستان عزیزم کدوم و دانشگاه و امسال؟😂 گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!
gdgkkhcccnkjfzcnmkta عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 104 دقیقا همینطوره و مشاوره باید شخصی سازی بشه ما هم همبن کار رو میکنی دوست عزیزم💕 ولی کلیت برنامه و بی ... من از تلگرام پیام دادم.اگر وقت کردین،میشه لطفا چک کنید .ممنون