2777
2789
چقدم سنگینو بزرگه 🥺

دیگه حاج آقامون خریده 

والا گفت این که کمه من کل هستی رو به پات میریزم 😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم کادو ی من

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من برای همسرم اینو فرستادم چون امروز روز اهدای کتاب هم هست اونم برای من اینو فرستاد 

دوتاتون از ی گل فروشی گرفتین؟ اخه اون چنگاله رو هردو هس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دیگه حاج آقامون خریده  والا گفت این که کمه من کل هستی رو به پات میریزم 😂

واوو

راز موفقیتت چیه😔😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

اوا خواهر مگه هر گردی گردوئه شاید از یه مغازه خریدن بالاخره ما از این آدما نیستیما حاج آقامون حساسه

😒😒

حاج آقاتون چه ولخرجی هم کرده 

ایشالا حال دلتون همیشه خوش باشه عزیزا . همین که کنار هم هستید خوش باشید . این ولنتاین بهونه ایی برای باهم بودن .

دیگه حاج آقامون خریده  والا گفت این که کمه من کل هستی رو به پات میریزم 😂

کوفتت بشه 😂

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
عه تو ندیده بودی  نی نی سایت همه دیدن🤣🤣میخوام سوراخ کنم امشب سایتو🤣🤣🤣قابل نداره عشقم

ن والا من نمیام تو این تاپیک ها چون سینگل به گورم😂😂🥲

مبارکت باشه موفق باشی😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...