2777
2789

سلام دوستان 

من یه پسر 15 ماهه دارم که به موقع دنیا اومده و راه افتادن و گردن گرفتن و همه چیزش به موقع بود.

توی فرم بهداشت برای واکسن یک سالگی دوتا توانایی رو متوجه شدم بهش نرسیده یکی اینکه با سر بله و خیر نمیگه و اینکه اشاره نمیکنه.

الان به اعضای بدنش اشاره میکنه مثلا بگم چشمت کو پات کو دلت کو؟اشاره میکنه 

ولی به اشیا نه

جدیدا من وقتی اشاره میکنم به چیزای دور اونم انگشت اشاره شو میاره ولی هنوزم به سمت هدف نمیگیره.

تقریبا اشاره های منو درست دنبال میکنه 

واکنش به اسمش همیشه داره

بگم برو توپت رو بیار میاره یا اسباب بازی هاشو 

بیشتر با وسایل خونه بازی میکنه تا اسباب بازی 

قبلا تقلیدش کمتر بود الان تازه داره بیشتر ازمون تقلید میکنه 

همش میاد به پام میچسبه که بغلش کنم یا گاهی خودش بغلم میکنه 

پدرشو خیلی دوست داره استقبال میره وقتی زنگ میخوره 

وقتی ازش میپرسم لوستر کو ؟کلید کو؟یا وسایل خونه رو میپرسم بهشون نگاه میکنه 

دستمو که میگیره گاهی چنگم میزنه محکم یا بعضی وقتا علامت حرص خوردن درمیاره دندوناشو فشار میده 

دستورپذیری کاملا داره 

ولی فقط دد میگه اونم بی هدف یا به یه چیز داغ دست میزنه میگه جیز آب رو میگه آده ماما بابا میگه ولی کم و منظورش ما نیستیم 

بگم بگو مثلا گردو میگه دردو یا بگم بگو لوستر میگه دودر همه چیزو د میگه 

ولی مثلا برا خودش هی حرف میزنه میگه ن ن ن ن یا ددد یا میگم بگو نی نی میگه ننه 

ولی این کلمات رو در طول روز استفاده نمیکنه فقط هی دد میکنه 

بای بای اتل متل و کلاغ پر و لی لی حوضک و دالی بازی بلده 

یه بچه ی کاملا طبیعیه 

اصلا و ابدا خودتو نگران نکن 

سوال های بهداشت یکم جلوتر از سن واقعی بچه هاست 

همه رو بزن انجام میده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شونه موهاشو شونه میکشه لباساشو میشناسه میگی جوراب میاره میذاره رو پاش شلوار و بلوز و اینارو میشناسه 

اما به من و پدرش مامان بابا نمیگه 

همش دد دد میکنه 

میگم بگو توپ بعد صدبار گفتن میگه ت 

حرف نمیزنه خیلی نگرانم 

اشاره هم به دور نمیکنه 

از همسناش خیلی عقبه 

تو اینترنت همه اینا علامت اتیسمه 

روزگارم سیاهه از اضطراب 

بچه ها باهم فرق میکنن ،من دوتا پشت سرهم آوردم هردوشون موقع اون تست یکسالگی خیلی هاش رو بلد نبودن هنوز،من زدم بلده،مشکلی هم ندارن ،پسرم الان دو و نیم سالش هس ،اینا ک بچه شما میگه هنوز نمیگه،بچه هام دیر ب حرف میان،الکی حرص میخوری

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
@pichak_slp    

مهارت های غیر کلامی ش خوبه، برا حرف زدن هم هنوز فرصت داره اصلا نگران نباش

مثلا دختر خودم ۱۴ ماهشه هنوز نمیتونه راه بره ولی ۶,۷ تا کلمه هدفمند میگه

بچه ها باهم فرق دارن یکی حرف زدنش زودتره یکی راه رفتنش یکی دندون درآوردنش

تا دوسالگی باید به سطح جملات دوتایی ساده برسه مثل بابا رفت، توپ بده، مامان بیا و ...

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بچه ها باهم فرق میکنن ،من دوتا پشت سرهم آوردم هردوشون موقع اون تست یکسالگی خیلی هاش رو بلد نبودن هنو ...

چرا زدین بلد هست؟

خب همون مسائل واقعی رو میزدین اصلا موردی نداره 

اون لیست جوری ساخته شده که طبیعیه بچه شما همه موارد رو الزاما نداشته باشه

مهارت های غیر کلامی ش خوبه، برا حرف زدن هم هنوز فرصت داره اصلا نگران نباش مثلا دختر خودم ۱۴ ماهشه ه ...

خیلی ممنونم که جواب دادید 

یک دنیا تشکر 

ببخشید اینکه برای خودش همش تکرار میکنه دد دد دد دد 

این علامت اوتیسم نیست تو این سن؟ 

خیلی ممنونم که جواب دادید  یک دنیا تشکر  ببخشید اینکه برای خودش همش تکرار میکنه دد دد دد ...

نه عزیزم داره اواسازی میکنه اینا بازی صوتی هستن و خیلی هم خوبن اتفاقا

بچه تسلط پیدا میکنه کم کم رو فک و زبونش

فقط باید کمکش کنید تنوع پیدا کنه مثلا بابابا یا ماماما هم بگه 

با شونه موهاشو شونه میکشه لباساشو میشناسه میگی جوراب میاره میذاره رو پاش شلوار و بلوز و اینارو میشنا ...

خواهشا هرچی تو اینترنت دیدین باور نکنین اینا تحت شرایط خاصی علائم اوتیسمه تو سن خاصی نه همچین سن پایینی

الان به جز دد چی میگه؟

خواهشا هرچی تو اینترنت دیدین باور نکنین اینا تحت شرایط خاصی علائم اوتیسمه تو سن خاصی نه همچین سن پای ...

بابابا دددددد عه نننننننننن جیز آبه 

مثلا بهش میگم داد نزن یهو ریتم حرف منو میگه داد دد تو پیام سخته بگم ولی حرفای مارو و ریتمشو با حرفه د تکرار میکنه 

میگم گردو میگه ددو میگم لوستر میگه دودد 

البته اینارو باید خیلی اصرار کنم تا بگه ولی حرفی که خودش با خودش همش میگه همون آواسازیاس و بیشتر ددد 

مثلا صبح بیدار میشه خیلی جدی میگه دد موقع خدافظی و همه ی مواقع همینو میگه و حس میکنه داره با ما حرف میزنه.

بعضی وقتا میشنوم داره حرف گ یا ز یا حروف دیگه رو میسازه ولی ازشون استفاده نمیکنه