2777
2789

شوهرم از سرکار اومده بود بعد بهم گفت من گشنمه ماکارونی درست کن که سریع بشه منم ظهر بلندشدم شیربرنج خوردم بعد دوباره خوابیدم تا ساعت چهار که اون اومد داشتم ماکارونی درست میکردم گفت یه قهوه برام‌میزاری گفتم حالا ببینم چی میشه برگشت یا یه لحن تند گفت ببخشید پول صاحبخونه جور نشده نصفشو تو جور کن نصفشم من میدم منم برگشتم‌گفتم واقعا نمیفهمی باهات شوخی میکردم گفت اینطور که من میبینم همیشه قراره اینطور باشه منم برگشتم گفتم اون موقع که میتونستم پول همه چیو دادم این بچه رو هم بگیر از تو شکمم خودت بزاش (اخه قبل حاملگیم سرکار میرفتم یه باراز من پول قرض گرفت برای صاحبخونه) بعد گفتم اگه قرار به این باشه از این حرفا بینمون باشه منم خوب بلدم حرف بزنم مث خودت 

الانم من اومدم تو اتاق اونم تو هاله نمیدونم واقعا حق با کدوممونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان