2777
2789

مواظب سلامتی تون باشید‌. لازم نیست همه جارو برق بندازید. تو طول سال خونتون رو تمیز و مرتب نگه دارید، نه یه ماه مونده به عید، از کار کردن زیاد خودکشی کنید. 

من امسال بزرگترین کارم تمیز کردن پنجره هاست و شستن پرده ها و نصبش

چون قرارع سه ماه بعد عید بریم از این خونه مستاجریم

اینم اضافه کنم الان میگن مستاجری خونه مردم تمیز نمیکنی

اولا خونه کلنگی هست دوما موقعی که خونه رو تحویل میدیم یکبار دیگه باید دست گل کنم تحویل بدم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا تمام سال خونم مثل عید تمیزه 

ولی خب سالی یکبار به هرحال خونه تکونی اصولی دارم ، فرش و موکت و جمع می‌کنم میدم قالیشویی ، پتوهارم می‌بریم حیاط مامانم می‌شوریم .. حق با شماست نباید خیلی به خودمون فشار بیاریم و کارای سنگین رو از همسر کمک بگیریم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پارسال یکی از تو محلمون موقع شیشه پاک کردن از طبقه چهارم افتاد😕امسال خدا بخیر کنه

اره بخدا، مادر همسایه ی ما هم پارسال داشته لوستر تمیز میکرده، از چهار پایه افتاده بود راهی بیمارستان شده بود

من تمام شد فقط  مونده پاک کردن شیشه ها  دوهفته دیگ زایمانمه😥🥰😅امروزم ساکمونو بستم  ...

تمام شد، منظورت اینه که داشتی تابحال با این شرایط خونه تکونی میکردی خواهرم؟!

تمام سد، منظورت اینه که داشتی تابحال با این شرایط خونه تکونی مییکردی خواهرم؟؛

ااره ابجی من استراحت بودم بخاطر  لکه بینی ی پسر دیک هم داشتم ک درحال از پوشک گرفتنش بودم و باردار شدم خونمو نگم برات چی بود از جیش دیگ از اول بهمن شروع کردم تمیز کاری تموم شد فقط مونده ی دستمال بکشم ب شیشه ها 😅😅

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦