طرف دومین بارشه که بی اجازه لباسم رو می پوشه و کثیف می کنه من بی زبونم هیچی نمی تونم بهش بگم تازه اون طلبکارم هست به من میگه تو حساسی وسواس داری😕
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
من که خیلی بدم میاد خیلی رو لباسام حساسم به نظرم شخصیه
دقیقا منم همینم ولی چیزی بگم میگه تو خیلی حساسی
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چطور رابطه اییه که سلام علیکه اما بدون اجازه برمیداره🤔
منظورم این بود که خواهرم دختر خالم اینا نیست که بگم بخاطر صمیمیت این کارو می کنه
ولی من نمی دونم چی بهش بگم که ناراحت نشه و فکر نکنه من لوسم
من برای خواهرم خط و نشون کشیدم گفتم اگه اجازه بگیری میدم بهت مصرف کنی اگه بی اجازه برداری کلامون میره تو هم .آخه اکثرن ابرسانای من کاسه ایه بد این با دست کثیف میاد ازشون برمیداره آلوده میشه دیگ
منم گفتم چطور وقتی صمیمی نیستین میاد در کمدت بی اجازه لباس برمیداره میره
از کمد برنداشت جایی بودیم من لباسم رو درآورده بودم گذاشته بودم رو زمین یهو دیدم این پوشیده