2777
2789

بچه ها من ۲۵ سالمه و سیگاری هستم . شوهرم هم میدونه و مشکلی نداره . نمیخوام افتخار کنم و اتفاقا در شرف ترک سیگار هستم ولی موضوع این نیست

موضوع اینه که شوهر من با سیگار کشیدیم اوکیه ولی نمیخواد خانوادش بفهمن ! حالا فهمیدن !!! مادرشوهر و خواهر شوهرم فهمیدن و امروز غیر مستقیم بهم گفتن ک ما میدونیم ! استرس گرفتم به نظرتون شوهرم بخاطر اینکه اونا فهمیدن امکانش هس سر بشه یا حتی طلاقم بده؟؟؟ تروخدا بگید زن سیگاری داشتن عیبه؟؟ اینم بگم ک شوهرم منو سیگاری کرده ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتت حرف میزنن ولی اگ رو ذهن شوهرت تاثیر نزاره مهم نی 

بعد شماهم از امشب بگو میخوای ترک کنی 

میکشی دور از چشم شوهر بکش یا کمترش کن ببینه و ب حرفای بقیه توجه نکنه

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

حاشيه رو ول کن و بهش فکر نکن

سیگار ترک کن همه چی خود بخود درست میشه 

خیلی ام دنبال علت و معلول نباش

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

از سیگار و بوی سیگار متنفرم ولی به نظرم زن سیگاری با مرد سیگاری فرقی نداره . جفتش یک اندازه بده

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد