2777
2789
عنوان

چه کلاسی برم

238 بازدید | 22 پست

تو تاپیکای قبل گفتم که چه مشکلاتی داشتم و در حال جداشدنم بنظرتون چه کلاسی برم روحیم خوب شه باشگاه موسیقی زبان 

نمیدونم تجربه دارسد کمکم کنید، اما مشاور حتما میرم میخوام دنیای قشنگی بسازم برای خودم

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه

یه رشته مثل فیتنس

هم ورزش روحیه رو خوب میکنه

هم خوش هیکل میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حتما شنا رو برو 

آب خودش درمان می کنه روحیه آن رو 

در کنارش موسیقی عالیه 

ورزش پینگ پنگ هم شنیدم خیلی برای تمرکز و دور شدن از استرس و افکار منفی خوبه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
درس بخون یه حرفه یادبگیرند وقتتون رو تو کلاس های چرت و پرت هدر نکنید بعد با خانواده برید مسافرت

درس خوندن خیلی دوس دارم حتی قبل این اتفاقا داشتم برای کنکور میخندم اما حقیقتا بعد این اتفاق ذهنم یاری نمیکنه تمرکز ندارم برای درس خوندن

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.

من وقتی باردار شدم و خونه نشین انواع کلاس ها رو مجازی شرکت کردم

الان یاد گرفتم شماره دوزی و گلدوزی انجام بدم ، پانچ سوزی و کوسن سازی و همینطور پتو بافی

من به کارای هنری علاقه داشتم رفتم یاد گرفتم

شما ببین به چه حیطه علاقه داری

درس خوندن خیلی دوس دارم حتی قبل این اتفاقا داشتم برای کنکور میخندم اما حقیقتا بعد این اتفاق ذهنم یار ...

میشه یواش یواش و آروم آروم باید یه کاری رو انجام بدید

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا