2777
2789

سلام عزیزم خوبین من کامنت شمارو خوندم که گفته بودید فرزندتون اشاره نمیکنه و فقط به اون چیز نگاه میکنه 

منم پسرم همینطوره 16ماهشه.شما بچتون کی اشاره رو یاد گرفت ؟خدایی نکرده مشکلی ک نداره الان ؟

سلام عزیزم خوبین من کامنت شمارو خوندم که گفته بودید فرزندتون اشاره نمیکنه و فقط به اون چیز نگاه میکن ...

سلام عزیزم پسر من ۱۹ ماهگی به بعد اشاره یاد گرف،کلا هر چیزی که باید یاد بگیره رو یاد گرفته ولی با تاخیر ،مثلا کلمه گفتن با تاخیر ،جمله گفتن با تاخیر ،نقاشی کردن با تاخیر ،درک و فهم خیلی چیزا با تاخیر ،تشخیص روانپزشکم تاخیر بود ،الان چهار سال و نیمشه مثل همسن هاش بلبل زبونی نمیکنه ،خجالتیه ،تو دوست پیدا کردن ضعیفه و من همچنان نگران اینم که چرا این تاخیر ها تموم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پسر من ۱۹ ماهگی به بعد اشاره یاد گرف،کلا هر چیزی که باید یاد بگیره رو یاد گرفته ولی با تا ...

خب بازم الحمدالله که داره مسیرش رو میره حالا با سرعت کمتر.ولی مهم این هست ک پیشرفت داره.من خیلی نگرانم پسرم اشاره به دور و اشیا نداره.فقط اعضای بدنش رو نشون میده.چند روزه به وسایل مختلف اشاره میکنم اونم یاد گرفته دستشو به سمت چیزی ک میخواد میبره ولی به جای انگشت اشاره با پنج تا انگشت نشون میده😅کلا از استرس زندگی ندارم 🥺شما گفتار درمانی یا کاردرمانی نبردینش؟که برسه به همسناش؟

سلام عزیزم پسر من ۱۹ ماهگی به بعد اشاره یاد گرف،کلا هر چیزی که باید یاد بگیره رو یاد گرفته ولی با تا ...

یه چیز دیگه ام اینکه من هرچی بچه تاخیری میبینم رفلاکس و آلرژی داره پسر خودمم آلرژی داره و رفلاکس.نمیدونم بین اینا چه ارتباطی هست ...

یاس بانو جان حلال کن هی ازت سوال میکنم ببخشید توروخدا.میخواستم ببینم شما هیچوقت تو بچتون حرکت اضافی ...

خواسش میکنن ،نه ندیدم،ولی  مشکلات حسی داشت ،مثلا یه زمانی خیلی دور خودش میچرخید ،چرخ ماشین میچرخوند،الان نداره ولی باز پارک و شهربازی میبرم از بازی های چرخان خوشش میاد 

خواسش میکنن ،نه ندیدم،ولی  مشکلات حسی داشت ،مثلا یه زمانی خیلی دور خودش میچرخید ،چرخ ماشین میچر ...

من یه دوره ای پسرم سرشو به بغل کج میکرد وقتی ذوق داشت.الانم ذوق میکنه یه دستشو به عقب میبره کسی متوجه نشده ولی من چون مدام دارم رصدش میکنم متوجه میشم ...

فکنم بی شک اتیسمه....😭چون نوشته بود حرکات اضافه از علامت هاشه

روانپزشک بردین؟خودتون که نمیتونین تشخیص بزارید

نه میترسم...شما این مدت تو اون تاپیک بودین با شرایط پسر من کسی رو دیده بودین ؟ینی دستشو موقع هیجان یه جوری کنه ؟ولی همه حرفامونو میفهمه دستورپذیری و واکنش به اسم و اشاره ام داره 

روانپزشک بردین؟خودتون که نمیتونین تشخیص بزارید

من هرچی تاپیک رو خوندم گفته بودن تو 18ماهگی دکتر فقط اسم بچه رو صدا میزنه ک ببینه برمیگرده یا نه و اینکه مثلا میپرسه دماغت کو شلوارت کو بابات کو یا اینو بده مامانت و فلان.پسر من انجام میده اینارو.و بعدش گفته بودن مجدد دو سالگی بیار.

راستی چرخش و بال زدنم نداره 

دارم دیوونه میشم😭

نه میترسم...شما این مدت تو اون تاپیک بودین با شرایط پسر من کسی رو دیده بودین ؟ینی دستشو موقع هیجان ی ...

اره فکر کنم یه چند نفری بودن اینطوری میگفتن ،یکی بچش ۱۳ ماهش بود ،گیر داده بود چرا دست و گردنشو اینطوری میکنه ولی در نهایت سالم بود 

من هرچی تاپیک رو خوندم گفته بودن تو 18ماهگی دکتر فقط اسم بچه رو صدا میزنه ک ببینه برمیگرده یا نه و ا ...

خب پس وقتی یه روانپزشک زیر دو سال رو بچه تشخیص نمیزاره شما ام رو بچت اسم نزار فعلا، چون خیلی از ایرادات به مرور حل میشه باید ببینی چیا باقی می مونه رو اونا کار کنی .

همه بچه ها هم قرار نیس چرخیدن و بال بال داشته باشن ،بچه ی منم بال بال نداشت ولی چرخیدن داشت ،دکتر گفت تو بچه هایی که تاخیر دارن معمولا مشکلات حسی هم هست ،شاید پسر شما حرکاتش بخاطر یه‌سری مشکلات حسی خفیفه که رفع میشه