2777
2789
عنوان

بابا خودتونو انقد کوچیک نکنین چقد بدم میاد اززنای اینجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

کاملا مخالفم استارتر 

چون توی همه زندگی ها دعوا پیش میاد ولی باید کنترل بشه 

اگه طرف واقعا خوبه فقط یک بار کنترلشو از دست داده واسه چی باید طلاق بگیره؟ 

من خودم سر یه سری دعوا ها که به شوهرم حق میدم سیلی خوردن توی دوران عقد ، ولی دیگه تکرار نشد و شوهرم هم خیلی دوست دارم زندگیمون هم با دنیا عوض نمیکنم 

تا یه چیزی میشه سریع نگید طلاق 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم به من میپرن که حرفه حقو زدم جالبه

پرش ب کنار

الان تو قضاوت نکن غرق میشی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

تا با کفشای طرف راه نری نمیشه قضاوتش کنی

هر چند منم موافق حرف شمام اما شرایطا متفاوته 

یکی پای بچش میسوزه 

یکی پناه نداره و ...

💕🧚‍♀️                                               

اروم باش قلبم 

اگه منو نمیزنی جسارتا حیاط درست تره 

بازم عذرخواهی میکنم

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

دقیقا وضع الانه‌ خواهر شوهر من ... الان بیشعور زده دستشو شکونده بالاخره برگشت خونه پدرش و رفت پزشکی قانونی ... 

میدونی چقدر این بندگان خدا پدر شوهر مادرشوهر من سعی کردن جداشون کنن‌ همش خواهر شوهرمو میزد .. اونم جدا نمیشد زود برمیگشت الان دیگه فکر کنم انشالله تصمیمش جدی شده  (البته اگه دوباره گولش نزنه)

زن اگه عرضه داشته باشه با همون موندن میتونه بهترین زندگی رو‌ بسازه

۱۸ سال پیش بابای من معتاد بود حتی پول یه دونه نداشت اخلاقشم افتضاااح

مامانم پاش وایساد و تغییرش داد 

خیلییییی سختی کشید،راحت نبود.

ولی الان بابام خونه ماشین سرمایه طلا همه چی داره

یه شهر بابامو میشناسه و روش حساب میکنه

زن باید عرضه داشته باشه نه که تو سری خور باشه.

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

وای بخدا اینجور تاپیکا رو میبینم تا مرز انفجار عصبی میشم‌‌‌... چرا بعضیا عزت نفس ندارن آخه؟؟؟؟؟؟؟؟

چون اونجوری بزرگ نشدن.چون از بچگی زدن تو سرشون و ب توسری خوردن عادت کردن چون دیگه هیچ اراده ای ندارن.هیچ غروری براشون نمونده.خونواده ای ک پشت بچشون نیسن برا طلاق گرفتن.قطعا همون خونواده باعث شده ک اون دختر این همه ضربه بخوره و بی اعتماد ب نفس بشه

خوشبخت ترین بدبختم 
زن اگه عرضه داشته باشه با همون موندن میتونه بهترین زندگی رو‌ بسازه ۱۸ سال پیش بابای من معتاد بود حت ...

دقیقا ، باید یاد بگیرن زندگیشونو بسازن 

وگرنه همه طلاق گرفتن و قهر کردن رو بلدن

اونی که میمونه و شوهرش رو میسازه قویه 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی