2777
2789
عنوان

وبازهم معجزه شکرگزاری😊

1558 بازدید | 19 پست

دوستان من هرچی ازشکرگزاری بگم کمه عزیزای دلم شکرگزارداشته هاباشین ودرعین حال برای نداشته هاش تلاش کنید یه دفتربردارید وبابت چیزایی که دارین شکرگزاری کنید ودرکناراونا برای چیزایی که میخواین هم پیشاپیش شکرگزاری کنید یعنی خواستتونوجوری بنویس که انگار دارینش 

معجزه میکنه اصلا نیازنیست که دانبال راهی بگردین برای پول درآوردن کارخودش میادسمت شما پول خودش میاد سمتتون 

من تجربه کردم که الان دارم بهتون میگم

میشه 

من خودم تاسه روزپیش هی فکرم درگیراین بودکه چجوری پول دربیارم چجوری قرضاموبدم ودنبال هرکاری میرفتم برای پول درآوردن به بنبست میخوردم ولی ازدیروز هم پول خودش داره میادسمتم هم کار به همراه پول

میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید هر روز همون چیزایی که میخوای رو تکرار کنی؟

چه مدت باید بنویسیم ؟ و اینکه اگه یه روز وقفه بیفته از اول شرو میشه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

عزيزم خوشحالم برات منم چند روزه شروع كردم انشالله كه به هرچي بخوايم برسيم فقط ي سوال تو طول روز من يكم حسم منفي ميشه يه مقدار نااميد ميشم ي جوري كه مياد تو ذهنم راه حلي داري براش 

ببین توروخدا جدی میکی واقعا تاثیر داره؟

بخدا راست میگم من تازه سه روز میشه که دارم برای خوشبتیم وپولداریم شکرگزاری میکنم از دیروز نتایج شروع شد نمیگم یه شبه میشه میلیاردرشد نه ولی کم کم خودت تغییر رو حس میکنی

میشه 
چطوری باید خواسته هامونو بنویسم؟ منظورم اینکه زمان خاصی داره ؟هروز باید اینکار رو انجام داد یا ن ؟

مثلا بنویس خدایاشکرت که من خوشبختم خدایاشکرت که من پولدارم خدایاشکرت که همیشه به کارتم پول واریزمیشه

میشه 
بخدا راست میگم من تازه سه روز میشه که دارم برای خوشبتیم وپولداریم شکرگزاری میکنم از دیروز نتایج شروع ...

من یه مشکل دیگه ایی که دارم اینکه پر از انرژی منفی ام 

چیکار کنم که باور داشته باشم به خودم و انرژی منفی رو از خودم دور کنم؟

عزيزم خوشحالم برات منم چند روزه شروع كردم انشالله كه به هرچي بخوايم برسيم فقط ي سوال تو طول روز من ي ...

سعی کن بهش فک نکنی وقتی که نوشتی دیگه بسپارش به خدا ومطمعن باش که براورده میشه

میشه