2777
2789
عنوان

شده بترسین از ...

106 بازدید | 17 پست

سلام ،تا حالا شده بترسین از اینکه یکی جاتون رو بگیره ! حالا تو هر زمینه ایی شغلی، روابط، همکلاسی ...؟

مثلا چیکار کردین ؟

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

آره شده مثلا تو دوستا هیچی خودمو آروم کشیدم کنار خوشم نمیاد بزور موقعیتم رو حفظ کنم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شده مثلا تو دوستا هیچی خودمو آروم کشیدم کنار خوشم نمیاد بزور موقعیتم رو حفظ کنم 

خب وقتی حقت نیست بکشی کنار ،زورت نیومده ؟

اره خیلی پیش اومده تو محل کار

کاری نکردم

ب مرور زمان متوجه شدم الکی میترسیدم 

درمورد رابطه هم بگم اره شده بترسم

و این اتفاق هم افتاد

اون موقع ناراحت شدم

اما الان عاقل شدم

خوشحالم کسی بوده ک بیاد جامو بگیره و من متوجه ی عدم تعهد فرد مقابلم بشم

هر چند که اخرش اون رو هم ول کرد 

اره خیلی پیش اومده تو محل کار کاری نکردم ب مرور زمان متوجه شدم الکی میترسیدم  درمورد رابطه ه ...

از چی الکی میترسیدی ؟

آره شده هميشه مى ترسم يميرم و بعد من شوهرم قددالان كه منو دوست داره اونو دوست داشته باشه🥹😞

🥲

خب وقتی حقت نیست بکشی کنار ،زورت نیومده ؟

چرا خب بلاخره برام ناراحت کننده است ولی ترجیحم اینه جایی بزور نباشم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
با نگرانیش چیکار کردی ؟

حقیقتا هیچی چون خیلیم حرص میخوردم سرش ولی میسپوردم به خدا نگرانیم کمتر میشد ولی در کنارش خیلی تلاش کردم مثلا من هیلی کمالگرام همیشه حس میکنم باید تو همه چی اول باشم حتی تو مدرسه که اول بودمم همیشه استرس اینو داشتم کسی جامو بگیره برا همین تلاشمو بیشتر میکردم 

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

من ن ولی بوده کسی حس کنه دارم جاشو میگیرم‌ مخصوصا تو کار مثلا اون یساله اومده تو کار حالا ک من اومدم مثلا صابکاره تعریف کنه یا خودش ببینه بهتر از اون کارو هندل میکنم و بخواد منو خراب کنه و خیلی دردسر سازن واقعا و رو مخو حرص درار چون نیت من این نیس اصلا🤦‍♀️

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
چرا خب بلاخره برام ناراحت کننده است ولی ترجیحم اینه جایی بزور نباشم 

حتی اگر دیگه چنین موقعیتی رو نتونی بدست بیاری یا احتمالش خیلی کم بشه ؟

تو محل کارم کارمند جدید جامو بگیره هیچ وقت این اتفاق نیوفتاد سِمَتم حفظ شد همش

حالا فرض کن بین شما و همکارات ینفر قراره به عنوان سرپرست یا مدیر انتخاب بشه چه احساسی داری ؟چیکار میکنی