2777
2789

الان اتفاقی داشتم فیلمای میدیدم که یه معلم انسان نمای عوضی داشت دانش آموزا رو با سیلی و لگد میزد، الهی جفت دستاش قلم بشه و تاوان کاری که با اعتماد بنفس و حس امنیت بچه ها میکنه رو به بدترین شکل ممکن بده،

انقدر روح و روانم به هم ریخت که هیچی جز تاپیک زدن برای تخلیه خشمم پیدا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه دبیر فیزیک آقا سال ها پیش داشتیم، میگفت حیف دختربن وگرنه ز چوب لباسی آویزونتون میکردم .تو خونه با زن و شوهرشون دعواشون میشه رو سر بچه ها تخلیه میکنن. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

عزیزم تقصیر خانواده ها هم هست اگه ی خانواده پدرشونو در بیاره دیگه جرئت نمیکنن کلاس سوم بود ی تو سری خوردم از معلم بابام فامیل رو جمع کرد به عنوان مثلا پدر و مادر بقیه بچه ها و رفت حسابشو رسید جرئت نکردن کاری با من بکنن دیگه 

ی بار هم دختر عموم رو زدن پدر بزرگم رفته بود مدرسه 

لعنت.معلم پسرخواهرم ک ۱۰ سالشه بچه هارو میزنه.بعدم تهدید میکنه.میگه من زدمت؟۵۰ تا دانش اموز میگن نهه ...

دخترم یه معلم داشت خیلی بداخلاق بود یه روز یکی ازبچه هارو سیلی زد چندروز بعد جلسه گذاشت مادر اون بچه شکایت کرد معلم صداش کرد گفت من زدمت چجوری ؟اونموقع بود که بچه سیلی روخوابوند توگوش معلم 

لعنت.معلم پسرخواهرم ک ۱۰ سالشه بچه هارو میزنه.بعدم تهدید میکنه.میگه من زدمت؟۵۰ تا دانش اموز میگن نهه ...

از اون مدرسه جابجاش میکردین، یا یه کاری کنین که مدرک جمع کنین مثلا فیلم بگیرن بچه ها، یا همه والدین با هم بریزن سر مدیر بی کفایتش، از تصور چیزی که گفتین حالم بد شد واقعا، 

اینا رو به اموزش پرورش پدر مادری گزارش بده اوکی میشه اوضاع ولی متاسفانه کسی اونقدر پیگیر نیس که حقشونو بزارن کف دستشون معمولنم جای محرومن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

حالا زمان ما که گذشت معلم میزد و از ترس به خونه نمیگفتیم اگرم‌میگفتیم از پدرمادرهم کتک میخوردیم که اره حتما یه کاری کردی

ولی نسل جدیدکه مدرسه میرن اگه تنبیه فیزیکی شدن باید جوری پدرمعلم رو دربیارن که دیگه از این غلطا نکنه 

من از دست دانش آموزام کتک میخورم😂😐 دلمم نمیاد چیزی بگم بهشون 

عزیزم همه معلمها عشقن، یه عده وحشی و بیمار روانی هستن که اکثرا هم مرد هستن و در مدارس دولتی هستن

من شاهد عینی بودم و گزارش دادم به آموزش پرورش کل. اون ناظم فهمید منم. به گ... خوردن افتاده. تو تاپیکام هست.

عوضی وحشی. دستش بشکنه‌. زن بود

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید