قبل بچه خیلی دوسش داشتم تنها کسی بود که بهم ارامش میداد اونم خیلی دوسم داشت یچه دار که شدیم دگه هردومون سرد شدیم دخترم جای اونو برام گرفته اونم به جای من با گوشی و دوستاش سرگرمه
حس میکنم دیگه منو نمیخاد
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
عزیزم شما بخاطر زایمان سرد شدی همسرتم سردی شمارو دیده رفته سر گوشی
بدنتونو و رحمتونو تقویت کنید مشکل حل میشه
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
درواقع وقتت را با دخترت پر میکنی وگرنه جنس رابطه با همسر با جنس رابطه با فرزند که متفاوته کاملا، هر دو تون باید آگاه بشین و نزارین اینجور بمونه ، شما هم توقع ات فقط از همسرت نباشه که دون کاری بکنه با هم باید تلاش کنید
قبول داری خودتم کم لطفی کردی ،جاری من بعد تولد پسرش تمام زندگیش شده پسرش ،برادرشوهرم دیگه نمیبینه بر ...
اره ولی خب ادم بچه میاره افسردگی میگیره نیاز به توجه داره به محبت وقتی مردا حالیشون نیس ما با بچهسرگرم میشیم