2777
2789
عنوان

بیاین راهنماییم کنین :(

49 بازدید | 5 پست

من کلا دختری بودم که محدود بودم توی بیرون رفتن ... اما یه مدت دیگه مامانم باهام خوب شده بود میذاشت برم بیرون حداقل دو سه بار در هفته ... 

یک رل داشتم که دو سه باری دیده بودمش .. وقتی باهاش تموم کرده بودم حالم خیلی بد بود .. مامانم اومد بهم گفت میدونم یه چیزیت هست بهم بگو چیشده من مادرتم و غمخوارتم و ..خلاصه من بهش گفتم یه اقا پسری بوده باهاش بودم دو سه باریم دیدمش.. و باهاش دردل کردم ..اصلا دعوام نکردا برعکس کلی ام راهنماییم کرد و .. 

خلاصه این از این .. بعد اینکه بهش گفتم دوباره شد مثل قبل..خیلی به ندرت اجازه میداد برم بیرون .. این قضیه مال ۳ . ۴ ماه پیش بود

تقریبا دو ماه پیش ام بیرون بودم زنگ زد بهم جواب ندادم چون نفهمیدم .. فقط ۵ دقیقه طول کشید بعد خودم بهش زنگ ردم اما نگرانم شده بود بهشم حق دادم .. ولی از فردای اون روز تا الان خیلی بازم کم گذاشته برم بیرون ... 

نمیدونم چیکار کنم چون واقعا احساس زندانی بودنو دارم .. صبح تا شب خونم همه سرکارن حتی مامانم واقعا دلم میپوسه توی خونه:)

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
بعضی هامون اینجوریه اوضاعمون متاسفانه

اخه من یه مدت دیگه حالم بهتر شده بود ازادتر شده بودم اینکه دوباره برگشتم به اون زمان خیلی واسم سخته

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یه مدت دیگه حالم بهتر شده بود ازادتر شده بودم اینکه دوباره برگشتم به اون زمان خیلی واسم سخته

فقط زمان میتکنه حل کنه با توجه به تجربه ی من اگ پیش مامانت باز اصرار کنی واسه بیرون رفتن ممکنه دوباره بهت شک کنخ

فقط زمان میتکنه حل کنه با توجه به تجربه ی من اگ پیش مامانت باز اصرار کنی واسه بیرون رفتن ممکنه دوبار ...

اگه باهاش منطقی حرف بزنم چی