2777
2789
عنوان

چه شیرخشکی واسه وزن گیری خوبه؟

757 بازدید | 70 پست

مامانا تجربتون از شیرخشک رو بگین

شنیدم سوپرامیل خوبه 

یا بیومیل پلاس

ماهی چقدر وزن میگرفت با شیرخشک

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
من اس ام ای پرو میدن بخاطر بارداری از شیر گرفتمش لاغر شده بود این خیلی خوب بود ولی رو هر بچه ای یک چ ...

عزیزم این شیر خشک خارجی هست؟قیمتش چند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من یکسال شش ماهشه گیگوز میخوره 15کیلوهه اولا بیومیل میخورد انگار نه انگار وزن نمی‌گرفت همه شیر خشک هارو امتحان کردم 

گیگوز نان ببلاک بیومیل اپتامیل    ولی گیگوز وزن گیریش خوب بود    اگه توان مالی داری روزی یک دونه سرلاک آماده ماجان بده اون موقع دیگه وزن میگیره 

بچه من یکسال شش ماهشه گیگوز میخوره 15کیلوهه اولا بیومیل میخورد انگار نه انگار وزن نمی‌گرفت همه شیر خ ...

ممنون از راهنماییت 

عزیزم این سرلاک قیمتش چند 

بچه من یکسال شش ماهشه گیگوز میخوره 15کیلوهه اولا بیومیل میخورد انگار نه انگار وزن نمی‌گرفت همه شیر خ ...

وزن بچتون شش ماهگی یا یکسالگی یادتون هست چند بود؟

ماشالله خوب وزن‌گرفته 

خداحفظش کنه

عزیزم این شیر خشک خارجی هست؟قیمتش چند؟

بله حدود ۱۲۰۰ اس ام ای هستش ۸۰۰ گرمیه ولی قیمت اون یکی رو نمیدونم 

لازم نیست همیشه بدی یکی دو دوره بگیر

راستی اگر به سنش میخوره شیر تقویتی پدیا شور هم وزن دهیش خوبه میتونی دو وغده در روز کنار شیر خشک بدی من برای ۱۴ ماهه دو تا وعده ۹۰ سی سی میدم 

یا پودر بیسکوییت به شیرش اضافه کنی 

کجا زندگی می‌کنی عزیزم  شهریار دکتر متخصص خیلی خوب است اگه خدای نکرده مریض شد

نه عزیزم متاسفانه تهران و حوالی اونجا نیستم

وزن بچتون شش ماهگی یا یکسالگی یادتون هست چند بود؟ ماشالله خوب وزن‌گرفته  خداحفظش کنه

دنیا اومد چهار بود 

دوماهگی. هفت کیلو 

چهار ماهگی هشت کیلو

شش ماهگی نه کیلو 

یک‌سالگی 12 کیلو 

یک و نیم 15 کیلو 700 گرم

بله حدود ۱۲۰۰ اس ام ای هستش ۸۰۰ گرمیه ولی قیمت اون یکی رو نمیدونم  لازم نیست همیشه بدی یکی دو ...

شیر پدیاشور قیمتش چند؟ برای بچه چند وقت؟بچه ی من ۵ ماهش

شیر پدیاشور قیمتش چند؟ برای بچه چند وقت؟بچه ی من ۵ ماهش

پدیاشور زیر یک تومنه اما متاسفانه زیر یکسال نمیشه مصرف کنه فقط براش پودر بیسکوییت میشه اضافه کنی به شیر معمولی یا اینکه شیر خارجی بخری