2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هوشو پشتکار داشته باشی  چرا که نه

من چندین ساله درحال درس خوندنم. لیسانسم رو وقتی بچه هام کوچیکتر بودن در رشته زیست سلولی گرفتم و الان خیلی قوی هستم در درس زیست شناسی. 

وفقط فقط به پشتوانه این چند ساله که زیست خوندم میگم یک بار دیگه کنکور بدم شاید بالای 60درصد زدم ووزارت بهداشت نصیبم شد. 

چه اشکالی داره عزیزم خیلیم عالی انگیزه و پشتکارش رو داری حتما موفق میشی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

میشه قبول شد منتها مامایی شیفت شب داره و خب شغل تمیزی هم نیست ببینید آمادگی شو دارید یا نه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!