2777
2789

منم همینطور 

اعصابم خورد شد دعواش کردم الان عذاب وجدان گرفتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولنتاین مهم نیست

مهم دوست داشته باشه

ولی روزای مهم،  تاریخای مهم باید براش مهم باشن

اگ ب تولدت اینا اهمیت میده ک خوبه عزیزم

بنظرم سخت گرفتی 🥲

پلی تاریخ های مهمتونو رو بنظرم باید بدونه و اهمیت بده

ولنتاین مهم نیست مهم دوست داشته باشه ولی روزای مهم،  تاریخای مهم باید براش مهم باشن اگ ب تول ...

آره تولدم رو تبریک گفت ، مهم دوست داشتنه ، مرسی عزیزم خیلی حرفتون آرومم کرد

عزیزم ..... ایشالاخدا برات بهترینها رو پیش بیاره ، ولنتاینت مبارک 

ممنونم عزیزدلم ولنتاین خودتم مبارک باشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آره تولدم رو تبریک گفت ، مهم دوست داشتنه ، مرسی عزیزم خیلی حرفتون آرومم کرد

عزیزم اینکه تولدت رو یادش بوده خیلی مهمتره

تبریک دادن مهمتر🥺

فدات شم خوشحالم کمک کردم😘🥰

زندگیاتونو بخاطر ولتاین و موضوع های بیخودی خراب نکنید.شیطان خیلی راحت بین زن وشوهر جدایی و نفرت درست ...

نه عزیزم بحث ولنتاین نیس کلا دلم ازش پر بود اینو بهونه کردم 

تا شب سرکار بوده بعدشم رفته خونه دوسش لوله هاشون رو درست کنه اصلا حواسش نیس که من وقت دکتر داشتم و گفتم باید ببینمت حتما 

[QUOTE=328312087]نه عزیزم بحث ولنتاین نیس کلا دلم ازش پر بود اینو بهونه کردم  تا شب سرکار بوده بعدشم رفته خونه ...[/QUOTمردها نمیتونن دوس داشتن و محبتشونو نشون بدن.اصلا بلد نیستن.تو باید بهش یاد بدی

Roshnk,,Hshmi^ ^

[QUOTE=328312087]نه عزیزم بحث ولنتاین نیس کلا دلم ازش پر بود اینو بهونه کردم  تا شب سرکار بوده ...

بله درسته