2777
2789
عنوان

بهترین لحظه زندگیتون چی بوده؟

25 بازدید | 39 پست
صحنه ای که با یادآوریش لبخند به لبتون میاد؟
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحظه ای که پسراولم رو بهم نشون دادن و لحظه ای که پسر دومم دنیا اومد

دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک , زنانه و بچگانه و سیسمونی ، با قیمت مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال ما : https://t.me/danimezon شماره تماس : 09147131382 شو حضوری هم داریم . گروه حراجی و تک سایز هم داریم

لحظه تولد فرزند اولم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وقتی اولین بار پسرم رو بغل کردم. بعد لحظه ای که اسمم رو تو قبولی کنکور دیدم
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
و دیدن فرزند دوم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ندارم بهترین.... خوب هست اما بهترین نه!
نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.
با گریه رفتم سونوگرافی رو تخت خوابیدم. دکترش خیلی بداخلاق و اخمو بود مطمئن بودم با اخمی که داره حدسم درسته و بچمو از دست دادم ولی یهو صدای قلبش تو اتاق پیچید عین صدای قناری عین صدای بارون عین زمانیکه مامانم حین آشپزی و کار تو آشپزخونه زیر لب زمزمه میکرد و میخوند؛ با صدای بلند گریه کردم و خداروشکر کردم. صدای قلب نخودچیم بود. قسمت همه الهی به برکت این قطره های بارون
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واسه خودم روزی بود که همسرم فبل ازدواج بهم گفت دوستت دارم. زمانی که عاشقش بودم و فکرمیکردم هیچ احساسی بهم نداره اینو بهم گفت. هنوزم با یادآوریش ذوق میکنم
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....