حداقل تو یه دلیلی داری میگی اعتقاد نداره من چی من که همیشه خدا تنها بودم نه کادو گرفتم نه مهری نه محبتی نه توجهی خیلی درده آدم تو رابطه باشه ولی همیشه تنها باشه🥲
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم..... ایشاللا درست بشه ، چقدر ما دخترا همش تو رابطه ضربه میخوریم ، واقعا مگه یه کادو ولنتاین یا ...
من حتی به یه محبت و توجه و نیم ساعت آنلاین حرف زدن هم قانعم خدا میدونه من کادو رو نخواستم مهر و توجه خواستم که اونم حتی نداد🥲💔
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
☹️ عزیزم ... چرا مردا قدر زنا رو نمیدونن تا دارنشون، بعد که جدا میشن تازه دلشون تنگ میشه ، ایش ...
خدا میدونه فقط چقد هواشو داشتم چقد تو نداری کنارش بودم ولی متاسفانه نمک نشناسه