الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی نظیره حتی توکوچیکترین مسائل زندگیتم وجود و لطفخدا رو حس میکنی خانمها لطفا قبل خواب شکرگزاری کنید و از خدا طلب خیر کنید برای همه و خودتون صبح هم به محض بیدار شدن با ذکر و یاد خدا بلند بشید
بنظر منم خرافاته ولی شکر گزاری حس خوب میده اما اینکه پولدار کنه و این حرفا بنظر من خرافاته
تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘
یه دفتربرمیداری وهرچیزی میخوایو جوری مینوسی که انگاربهش رسیدی مثلا خداروشکرکه خیلی پولدارم البته بایدشکرگزار داشته هام باشیم ونعمات بیکران خدارونادیده نگیریم
ببین اینجوری نیست که بشینی وهیچ کاری نکنی خودتم باید به حرکتی انحام بدی شکرگزاری باعث میشه حال ...
آره دقیقا
تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘