2777
2789
عنوان

تاثیرشکرگزاری😊💚

98 بازدید | 8 پست

بچه ها شکرگزاری خیلی خوبه وادم حس خوبی پیدامیکنه واینکه اگه بهش ایمان داشته باشی میتونی به خواستت برسی 

مثلا کم کم شروع کنی به شکرگزاری پول دستت میاد یا مثلا توی درس ونمرات تعثیرداره خیلی برای هرچیزی خوبه اصلیش اینکه حالتوازاین روبه اون رومیکنه

میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی نظیره حتی توکوچیکترین مسائل زندگیتم وجود و لطفخدا رو حس می‌کنی خانمها لطفا قبل خواب شکرگزاری کنید و از خدا طلب خیر کنید برای همه و خودتون صبح هم به محض بیدار شدن با ذکر و یاد خدا بلند بشید

شکر گذار بودن خوبه ولی زیادی تو خرافات مدرن نرو 

بنظر منم خرافاته ولی شکر گزاری حس خوب میده اما اینکه پولدار کنه و این حرفا بنظر من خرافاته 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 
چجوری انجام میدی 

یه دفتربرمیداری وهرچیزی میخوایو جوری مینوسی که انگاربهش رسیدی مثلا خداروشکرکه خیلی پولدارم البته بایدشکرگزار داشته هام باشیم ونعمات بیکران خدارونادیده نگیریم

میشه 
بنظر منم خرافاته ولی شکر گزاری حس خوب میده اما اینکه پولدار کنه و این حرفا بنظر من خرافاته  

ببین اینجوری نیست که بشینی وهیچ کاری نکنی خودتم باید یه حرکتی انجام بدی  شکرگزاری باعث میشه حالت خوب باشه روحیت عالی باشه

میشه 
ببین اینجوری نیست که بشینی وهیچ کاری نکنی خودتم باید به حرکتی انحام بدی  شکرگزاری باعث میشه حال ...

آره دقیقا 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘