fateme_jj مدیر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 عنوان بچهای کنکوری بیاین رقابتی شروع کنیم به درس خوندن💕 | مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 75 پست سلام بچها✨🩷 من دانشجوی پزشکی اماگه دنبال رقابتی درس خوندن هستین، یه گروه با تعداد محدود زدیم و بچهای کنکوری همراه با خودم، درس میخونیمهرکی گزارش مرتب میده پیام بده ادش کنم💕 اونجا هر سوال مشاوره ای داشت راهنماییش میکنم اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕 1402/11/25 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kkosarii عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 440 دخبر منم اویل یکی دوبار ۶۲۰۰ شد الان از ۵۳۰۰/۵۴۰۰بالاتر نمیره ...خیلی ناراحتم چوپ الان حجم درسا بیشتره و اینکه اوایل درسا برا پایه دهم بودن ک خیلی راحتتر بوده الان دوزادهمو یازدهمه ک سختتره
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3032 چوپ الان حجم درسا بیشتره و اینکه اوایل درسا برا پایه دهم بودن ک خیلی راحتتر بوده الان دوزادهمو یازده ... شما مدرسه عادی هستی؟مشاور دارین؟
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3032 چوپ الان حجم درسا بیشتره و اینکه اوایل درسا برا پایه دهم بودن ک خیلی راحتتر بوده الان دوزادهمو یازده ... ماز هم میدین؟قلمچی جمعه قبل شما ترازتون چند شد؟
kkosarii عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 440 عزیز میگم برو قشنگ حرفامو بخون...من میگم سال۹۶کنکور دادم لیسانس روانشناسیم اصن نظام قدیمم دختر
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 اسی جان مدرسه رفتن رو توصیه میکنی یا نه؟ و اینکه من عمومیا خیلییی ضعیفم فیلم آموزشی ببینم به نظرت ی ... برای عمومی ها اولویت درسنامه هستمدرسه هم تشخیصش باش خودته که برات چقدر بازدهی داره، درکل چون بچها اگ نرن مدرسه، اون تایم رو هدر میدن، بنظرم رفتنش از نرفتنش بهتره اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 واقعا ترازت این بود...من ترازم تا ۷۰۰۰بوده ولی میگفتم خیلی بده هی بخودم انرژی منفی دادم تا الان وضعم ... دقیفا همینه که کار رو خراب میکنه. به تراز اصلا توجه نکن و فقط بخون. اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 من همین الانشم بدون زمین با ریاضی افتضاح ترازم پنجو خوردیه ولی خودمو نابود فرض میکنم...خداییش این که ... امیدوارم همینطور باشه و بخونی و بعدا بیای همینجا بگی به اونی که میخواستی رسیدی💕 اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 منم بهتون درخواست دادم من رو هم عضو کنید بله حتما اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 418 امیدوارم همینطور باشه و بخونی و بعدا بیای همینجا بگی به اونی که میخواستی رسیدی💕 میشه لطفا منم عضو کنین🥲
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 سلام میشه منم یا شما درس بخونم؟؟؟ بله حتما عزیزمپیوی پیام بدین آیدی بفرستم اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
fateme_jj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 174 میشه لطفا منم عضو کنین🥲 بله عزیزم پیوی پیام بدین آیدی بفرستم💕 اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕