2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری بیاین رقابتی شروع کنیم به درس خوندن💕

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 75 پست
امتحانات نهایی دادید پارسال،خیلی سخت بود؟خارج از کتاب میاد یا کتاب خونده بشه راحت میشه جواب داد؟

خارج از کتاب نیست عزیزم

من کنکوری ۱۴۰۱ بودم ولی درکل، 

به متن خیلی باید مسلط باشی، 

و برای درس های مسئله دار، باید راه حل رو کامل و مرحله ب مرحله طبق کتاب بنویسی

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕

درکل دوستان دوازدهم، هر رشته ای که هستید؛

الان تایمی نیست که زیر ۱۰ ساعت بخونید، مگر شرایطتون خاص باشه. 

با هر سطحی که هستید، با هر میزان خوندن تا اینجا. از این به بعد فقط ساعت مطالعه رو ببرید بالا. 

به جز این، هیچی نمیتونه کمکتون کنه.

اینو به جرئت با تجربه ی یک سال پشت کنکور موندنم بهتون میگم✨🌸

اگر تا الان خوب نخوندید، به این فکر نکنید که از الان میشه؟

دنبال جواب این سوال، پیش این مشاور و اون مشاور، این رتبه برتر و اون دانشجوی پزشکی و ... نگردین چون جوابی نداره.

خیلی ها ممکنه بخوان برای منفعت خودشون بگن آره قطعا میشه که شما جذب مشاوره.شون بشی. 

ولی حقیقت اینه که: 

اگه ۱۰۰٪ خودتو بذاری میشه

اگه منِ مشاور به شما قطعی بگم نه اگ صفری، از الان نمیشه، یعنی میخوای این مدت باقی مونده رو هیچ کار نکنی و هدرش بدی؟... خب حیف نیست؟

یا برعکس، اگه بگم قطعا میشه، 

قول میدی هر روز ۱۲ رو بخونی؟

بازم نه.

پس جواب و کلیدش دست خودته.

تو باید بخونی چاره ای هم نداری.

باید تموم کنی این مرحله رو.

و تموم هم میشه، هرچند سخت

فقط به خوندن با تمام وجودت ادامه بده، 

اون وقت نتیجه هرچی که شد، 

دیگه هیچ حسرت و افسوسی نمیمونه برات که چرا تلاش نکردم :)✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانات نهایی خارج از کتاب میاد یا راحت میشه جواب داد اگه خونده بشه کتاب؟

ببین راحتتتتت از کتابههههه اصلا گول حواشی نخورید ماهم پارسال ایییقد ترسوندنمون از کتابه ولی مفهومی تره و بارم ریز تر طرح میشه ،نمرات نهایی که بشدت پایین میاد دلیلش نحوه تصحیح هست که استاد خودم گفت  به سلیقه اون معلم تصحیح میشن و باعث میشه نمرات پایین بیان وگرنه کسی عمقی و مفهومی بخونه در حد 16-18راحت میگیره

حق گفتی بیشتر همون بهانه اس  ولی نشخوار فکری ولم نمیکنهههههه خودتون کی شروع کردین جدی خوندن ؟

من از یازدهم جدی خوندم

ولی عید سال دوازدهم کم آوردم و جا زدم، و باعث شد به پزشکی نرسه رتبم و پشت کنکور بمونم

خیلی از کسایی ک زود شروع کردن الانا خسته ان و یکی هستن شبیه سال اول من

یعنی اینقدرررر تاثیر داره پس منی که سفت و سخت شروع نکردم قطعا هیچی قبول نمیشم💔

خیلی دوس دارم بَرِت گردونم به بازی، چون حیفم میاد اینجوری میگی و من نمیتونم قانعت کنم که دوست من، بخون فقط، فقط بخون.

کنکور خیلی ساده تر چیزیه ک نشون دادن و مارو ترسوندن.

از نظر روانی خودتو کنترل کنی+ تلاش جدی

قطعا بردی

اگه دوس داشتی تلگرام بهم پیام بده راجبش یکم باهات صحبت کنم شاید برگشتی :)

خیلی دوس دارم بَرِت گردونم به بازی، چون حیفم میاد اینجوری میگی و من نمیتونم قانعت کنم که دوست من، بخ ...

مرسی ازت فداتشم ❤🌱

کم کاری خودم بود واقعا نمیخواستم اینجور شه از مردادم میخوندم ولی همش با کمالگرایی و منفی بافی اینده مو تباه کردم 

متشکرم گلم پیام میدم واقعا نمیخوام امسالو از دست بدم 

معدلتون چند بود؟قلمچی هم آزمون میدادید

معدل رو یادم نمیاد عزیزم چون موقف کنکور من تاثیر مستقیم و قطعی معدل نبود. و فقط تاثیر مثبت بود.

بله

میش ی راهنماییم بهم بدی

حقیقت من خیلی خوب شروع کردم و گلیم خوندنم مباحثو ولی الان ی هفته ست اصن داغونم سمت کتابو درس نمیتونم برم خیلی زده شدم نمی‌دونم چیکار کنم همه کار میکنم فقط از درس فرار کنم راه حلی هست اصن؟!