2777
2789
عنوان

خارش پوست دستام.کسی تجربه ای داره؟

1251 بازدید | 25 پست

سلام.از صبح دستام از مچ به پایین خارش گرفتن اولش یه کم پوسته ریز داشت که کلی مرطوب کننده زدم نرم شده ولی هنوز خارش داره.یعنی از چی میتونه باشه؟کسی تجربه داره؟و اینکه کلا من از دستکش استفاده نمیکنم و روزانه بیش از سی چهل بار دستامو تو اشپزخونه با مایع ظرف یا دست میشورم موقع کار ،دست خودم نیست.ولی الان یهو اینطور شدم.

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به مایع ظرف شویی داری 

منم مشکل تو رو دارم 

دونه های ریز تو انگشتات یا دستت داری ؟

سعی کن به بادمجون و گوجه و همون مایع ظرفشویی نزنی 

اگر هم نقره یا بدل دست می کنی از دستت در بیار 

من الان همین طوریم فقط مرطوب کننده می زنم  و موقع طرف شستن دستکش دست می کنم 

خوب می شه

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
حساسیت به مایع ظرف شویی داری  منم مشکل تو رو دارم  دونه های ریز تو انگشتات یا دستت داری ...

اخه تا الان اینطور نشده بودم.قرمزی نیست فقط پوسته ریز داره و اینکه دیشب بادمجون پوست گرفتم کف دستم تیره شد و پوستش داره کنده میشه.اخر شب هم ظرفا رو تو سنک پر از آب داغ خیس کردم و شستم.یعنی از ایناست؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
بهتر شدید؟علائمش چیه؟برای من دونه یا قرمزی نداره

برای منم فقط بشدت خشک و پوسته پوسته بود.انقدر میخاروندم که زخم میشد.صابون مخصوص داد برای شستشو بدن.گفت زیاد حموم نرو.از آب داغ استفاده نکن.از دستکش استفاده کن.ضدآفتاب مخصوص داد.کرم نرم کننده مخصوص و یه قرص

اگر مراقبت نکنی و باز به مواد شوینده دست بزنی ممکنه کل بدنت اینجوری شه 

شش سال  پیش با همین علائم ها شروع شد دست چپم شروع به خارش کرد همینجور اومد تا آرنج بعد زد به شکمم و کل بدنم کهیر زد . تا ۱۴ روز نتونستم برم حمام فقط و فقط کرم می زدم اونم خود دکتر گفته بود 

چون زود پیشگیری نکردم

اخه تا الان اینطور نشده بودم.قرمزی نیست فقط پوسته ریز داره و اینکه دیشب بادمجون پوست گرفتم کف دستم ت ...

آره چیز وحشتناکی نیست کرم آبرسان بزن بهتر از مرطوب کننده است 

از دستکش برای شستن ظرف ها استفاده کن