2777
2789
عنوان

PMS قبل از پریود

97 بازدید | 13 پست

توی pmsم 

انقدددر سگم سگم فقط دارم داد میزنم

با مامانم دعوام شد با بابام دعوام شد 

دخترمم افتاده رو دور شیطنت ، اندازه یه پسر داستان داره یا تو یخچاله یا زیر تخت . کم مونده بره رو گاز بشینه . خونه خودمم نیستم دوسه روزه خونه بابابزرگمم . خونه خودمون بود باز هیچی‌ بهش نمی گفتم اینجا یهو مداد برمیداره کل دیوارارو خط خطی می‌کنه . کم مونده دیگه به باد کتک بگیرمش. شوهرمم که هیچی اعصاب اونو بیشتر از هرکسی ندارم . هی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم با لبخند برخورد میکنم یهو یه حرکت میزنن میرن‌رو‌ اعصابم.

از یه طرف درد دل و کمر‌ و رون هام

آخه خدایا حکمتتو شکر ، واقعا ارزش داشت بخاطر سه روز خونریزی آنقدر هورمونامونو بالا پایین کنی؟

برای نامنظم بودن و دردش برم دکتر درمون داره.برا تغییرات خلق و خو چی؟

هرماه هرماه برم پیش روانشناس؟

خب بمیرم بیام پیش خودت که بهتره 

چرا نمیخوای بپذیری که pms قبل پریود باگ خلقتت بوده که از دستت در رفته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من چی بگم درد قبل پریودش ک هیچی وسط سیکل که تخمک گداریه از درد تخمدان دو روز خم راه میرم تو هیچی ...

تخم گذاری هم آدم شده برا من بخدا

هیشکی آدم حسابش نمی‌کرد از وقتی کیت تخمک گذاری اومده فک کرده چه ع..نیه برا خودش

منم تو تخمک گذاری درد دل و کمر‌ دارم و دیوونه میشم از شدت ترشح

بمیرم 😭 منم شبا بچه‌مو میخوابونم یه‌دور‌ زار میزنم بعد میخوابم

حالا خوبه مجردم

شما خیلی گناه دارین واقعا با بچه و زندگیو

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
تخم گذاری هم آدم شده برا من بخدا هیشکی آدم حسابش نمی‌کرد از وقتی کیت تخمک گذاری اومده فک کرده چه ع. ...

هر جی تو میگی درسته.. ما کوچیک شماییم بزرگوار😂😂 راستی راستی خیلی قاط زدی.. خوبه ما دم دستت نیستیم😂😂😂

اسی جون حتما یه سونوی واژینال بده... شاید کیست داری یا چسبندگی.. دارو بخور قطعا بعگهتر میشی

الان که دارم به سونوی واژینال فکر میکنم شرایطم خیلی بهتر شده ، راضیم از خودم .. حتما حکمتی توی این شرایطت‌مزخرفه 😂😌🤦🏻‍♀️

الان که دارم به سونوی واژینال فکر میکنم شرایطم خیلی بهتر شده ، راضیم از خودم .. حتما حکمتی توی این ش ...

خوب.. شکرررر که تونستیم یه کمکی بکنیم😂😉

پس نتیجه میگیریم یا خیلی ناز نازی هستی یا خیلی نق  نقو😄😄😄

خوب.. شکرررر که تونستیم یه کمکی بکنیم😂😉

😂😂😂😂😂😂وان تو تیری فور تشکر تشکر😂😂

آدم هرچقدر که نازنازی باشه وقتی بچه دار میشه پوستش کلفت میشه بخدا 😂🤦🏻‍♀️

یه قرص کلردیازپوکساید یا یه لیوان شربت بیدمشک و بهارنارنج بزن به بدن و حالشو ببر

پوکساید‌ ندارم ولی بیدمشک و بهار دارن اینجا 

جدی جوابه؟ فردا یه‌پارچ‌ درست کنم

خدا خیرت بده