جوجوی_مامان مدیر استارتر عضویت: 1395/02/16 تعداد پست: 232 عنوان بروجردی ها ی لحظه بیاین 215 بازدید | 17 پست سلام بچه هامی خواستم بدونم تو شهر شما رسم چیه برا عیدی بردن برا عروس؟ممنون میشم راهنماییم کنین چیا میبرین 1402/11/24 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 رسم وروگردئ ها اینه همه چی میبرن شایدم طلا ببرن من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
زمرد۲۶ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 9292 من بروجردی نیستم ،فقط اومدم بگم تا حالا هر چی بروجردی دیدم شیک و با کلاس بوده .همینطور مودب .
جوجوی_مامان مدیر استارتر عضویت: 1395/02/16 تعداد پست: 232 رسم وروگردئ ها اینه همه چی میبرن شایدم طلا ببرن همه چی ینی چی؟طلا که قراره ببریم در کنارش چیا باشه؟
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 همه چی ینی چی؟ طلا که قراره ببریم در کنارش چیا باشه؟ یکم لباس یا شیرینی و اجیل من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 خودت کجایی هستی؟ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4784 بروجردی ها یه آرایشگاه خوب معرفی کنید انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
zm4645 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 504 رسم وروگردئ ها اینه همه چی میبرن شایدم طلا ببرن شیره هم میبرن
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 شیره هم میبرن منظورت کو شیره؟😂 من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 منم لرم دورودیم خوشم نازار من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪