2777
2789
عنوان

شده چیزی از خدا بخوایین بهتون بده

83 بازدید | 6 پست

دوستان شده چیزی رو از خدا بزور ، یا دعا ،بخایین، 

بعد که بهش رسیدین ، پشیمون بشین ؟  

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

نه والا

خدایا خودت بده قول میدم پشیمون نشم اصلأ من کی باشم پشیمون بشم

انگار نه انگار ما وجود داریم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله همسرمو

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

اره بزور ازش ی‌چیزی گرفتم دیدم واقعا ب نفعم نبود که نمیداد. 😞

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شده چیزی رو بزور خواستم انقدر دعا کرد التماس خدا بهم نداد بعدش فهمیدم خدا چقدر دوسم داشت که بهم نداد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اگه همه به امضات ایمان بیارن چقدر حال دل همه خوب میشه 😊

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟