ی بار دیشب پیشونیش خرد ب لبه ی تیز میز ک بالا اومده و کبود شده ی خط هم روش افتاده دوباره همون دیشب تو توالت پاش سر خرد پشت سرش خرد زمین صدای بدی داد.دوباره نیم ساعت پیش تو حمام با باباش بود ک یهو صدای بدی اومد دیدم سر خرده سرش و لپش خرده زمین خیلی گریه کرد رنگش پریده بود.خیلی ترسیدم.الان اعصابم خرده طفلی چقد اذیت شده.
سارگل توروخدا ناراحت نشی ها! ولی پسر جان تراولتا ٣-٢ سال پیش همینطوری از دست رفت، خَیلی مراقب باش! بچه است دیگه توی حموم و توالت بدون دمپایی میره که لیز میخوره؟
ن اتفاقا حتما دمپایی میپوشه ولی خیلی ریزه میزه هستش از دست ادم در میره انگار الانم تو حمام اصلا باباش ندیده بود چجوری خورده زمین.بامداد جون خیلی گریه میکنه و رنگ صورتش هم زرد میشه
نه سارگل فکر کردم بزرگتره که نگران شدم، اون پسر ١٤-١٣ سالش بود خب این کوچولوئه اما خودش فکر میکنه بزرگه و حرکات پر ریسک میکنه! فقط باید ٤ چشمی مراقب باشی
نه بابا فکر بیخودی نکن، بچه است دیگه! اونم پسر بچه! دختر من که تمام قوانین فیزیک رو ندیده میگیره! چنان شیرجه هایی میزنه یهویی که انگار قراره پرواز کنه! دیوانه کننده است الان فکر خودت باش پسر بچه رو خَیلی راحت میشه سپرد به پدر دختر من طرف باباش نمیره اصلا!