2777
2789
عنوان

باردارم ولی ب کسی نگفته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 57 پست

من خواهر شوهرم نگف ماه پنجم گف منم تبریک گفتم خیلیم خوشحال شدم منم باردار شدم تا ۹ هفته نگفتم بعد ناراحت بودن ک نگفتی و فلان حتی تبریکم نگفتن حتی مادرشوهرم 

همسرمم گف ب درک ما واسه تبریک اونا ک نمیخوایم بچه بیاریم 

خدا جونم مراقب فرزندانم باش

شماهایی که بارداریتون رو حتا به مامان خودتونم نمیگید اگه خدایی نکرده یه روز مشکلی داشتید مثل سقط که باید بیمارستان بستری بشید نیاز به همراه داشته باشید اونوقت چیکار میکنید؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی نمیگین؟؟؟

طرف میشناسم تا ۸ ماهگی به همه میگفت دختره 

ولی بعد ۸ ماهگی گفت پسره 

قایم کرده بود

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خوب شما جنسیت روهم میدونی  چرا نمیگی پس؟

راه دورم كاري از دستشون بر نمياد 

خانوادم بايد غصمو بخورن 

انرژي مثبتيم از بقيه نميگيرم باشه هر وقت خودشون فهميدن شكمم اومد جلو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شماهایی که بارداریتون رو حتا به مامان خودتونم نمیگید اگه خدایی نکرده یه روز مشکلی داشتید مثل سقط که ...

من سقط مکرر بودم و به جز بار اول نذاشتم مامانم بفهمه چون دلشو ندارم غصه خوردنشو ببینم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماهایی که بارداریتون رو حتا به مامان خودتونم نمیگید اگه خدایی نکرده یه روز مشکلی داشتید مثل سقط که ...

من راه دورم 

سالهاس ياد گرفتم رو پا خودم باشم 

من باردارم پسرم دو هفته بستري بود خودم پادارش بودم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یاد خودم افتادم 

من باردار نبودم شایعه درست کرده بودن که بارداره پشت سرم... 

مادرشوهرمم میگفت به درک که نگفتن😂

زد و همون ماه باردار شدم تا ان تی به کسی نگفتم بعد اون شوهرم که به مادرش گفت دریغ از یه تبریک🤧 

زد و بچه من یه ماه زودتر به دنیا اومد😅 

واسه همین فکر میکنن که من باردار بودم و نگفتم😂😂😂 

الان با خودم فکر میکنم کسی که از بارداری عروسش ، از بچه دار شدن بچش خوش حال نمیشه و به درک حوالشون میده چه بهتر بذار بسوزه😂

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من سقط مکرر بودم و به جز بار اول نذاشتم مامانم بفهمه چون دلشو ندارم غصه خوردنشو ببینم 

یعنی هیچکی توی بیمارستان پیشت نبود؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

من یه سقط داشتم که خونه سقط شد اشتباه کردم به مامانم گفتم مامانمم به همه گفت کلی مردم و فامیل بهم تیکه انداختن 

جاری من هم همین کارو کرد کسی محل خودشو بچه ش نزاشت منم دیدنش نرفتم بچه یکسال شد دیدمش

چرا نرفتی؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰