2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی زرشک پلو با مرغ سوپ و پاناکوتا . 

من چه مهمون خیلی سطح بالا داشته باشیم چه معمولی منوی پیشنهادیم همینه😂😂 با سالاد و نوشیدنی. 

حالا اگه خیلی خفنن زرشک پلو رو جوجه کباب کن ، سوپم کشک بادمجون .

🖤🥲

اگر کرمان زندگی میکنی

کماج سهن ،کلمپه و قوتو شیرینی

میوه هم نارنگی پرتقال و سیب و موز و توت فرنگی خیلی میخواهی لاکچری بازی دربیاری وسط دیس میوه ات یک آناناس بذار بعد پهارقاچ کن و زیرش را با چاقو در بیار و تو دیس بذار و تعارف کن

شام یه خورشت که خودت مهارت تو پخت داری مثل سبزی یا فسنجون بذار، کباب و جوجه هم از بیرون بگیر یه سوپ جو و کشک و بادمجون واسه پیش غذا و برای دسر هم تیرامیسو و چیز کیک و ژله بستنی گزینه های خوبی است

اگر میخواهی غذات کمتر سنتی باشه رولت گوشت و مرغ شکم پر یا مرغ با اب پرتقال و پره زردآلو هم گزینه خوبی هست

خیلی هم امروز همبر و پیتزا و کباب ترکی خوبه