2777
2789
عنوان

اگر افسردگی یا ناراحتی دارید و به هر دلیلی نمیخواید دارو بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 53 پست
حمله پانیک انگار جن ترسناک دیدی ، و شدید ترسیدی 😅 بدنت میلرزه، تپش قلب میگیری، دست و پا یخ میکنن، ...

😔😔😔😔😔دورت بگردم

بخدا خیلی ناراحت شدم 

امیدوارم سلامت باشی

من خودم الان ۱۷ ساله دچار صرع هستم مدام میرم تهران برای درمان 

تحت معالجه پزشک هستم

دو قطبی هم دارم و میگرن عصبی شدید

توی طول روز مدام سر درد دارم

باید بوتاکس کنم و اینا تا عصبای درد رو فلج کنه بوتاکس

اینا رو گفتم که بدونی هممون دشواری داریم

عرقیجات یه مدت استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت. من حملات پنیک میشم، و بدون دارو فلج میشم! یعنی یه جو ...

اینو حتما امتحان کن سودمند نباشه ضرر هم نداره

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چی بود عزیزم؟ برای صرع هم خوبه؟؟؟؟ چجوری باید مصرف کنیم

صرعو نمی‌دونم عزیزم.مخلصه مثل مقدمه تلفظ میشه.من ی استکان بعد هر وعده میخورم چون داغون بودم ولی میشه فقط ی استکان یا ی لیوان فقط قبل خواب خورد 

وسواس فکری هم داشتی؟

نمی دونم دقیقا اینم دارم یا نه🤣کلکسیونیم برا خودم 

ولی ی موضوع آزار دهنده رو بارهااااااااا مرور می کنم و بابتش خون دل میخورم درصورتی که اطرافیانم در چنین مواقعی چون کاری از دستشون برنمیاد موضوع رو به کتف چپشون میگیرن ولی من تا خودمو پودر نکنم دست برنمیدارم

😔😔😔😔😔دورت بگردم بخدا خیلی ناراحت شدم  امیدوارم سلامت باشی من خودم الان ۱۷ ساله دچار صرع ...

ان شاء الله خوب میشی عزیزم❤️

خب من افسردگی هم دارم  شما برای چی میخوری؟؟؟

من قبلاً افسردگی و اضطراب داشتم حدود ده روز قبل هم اتفاق بدی برام افتاد نابود بودماااااا نابود.ولی الان خیلی حالم بهتره طوری که خودمم باورم نمیشه

آها برای مرور مشکلات هست ؟؟؟ من مشکلات دنیا به کتف چپ بابامم نیست😂😂😂😂

دهنت سرویس.من خاطرات بدمو خیلییییییی زیاد مرور می کنم دیگه واقعا شورشو درمیارم.حالا نگرانم میترسم چند روز دیگه که تشریفمو میبرم دکتر ده بیستا مریضی قشششششنگ از من بکشه بیرون😝🤐

من طوری بودم که دیگه گل گاو زبان و ... تاثیر نداشت.۲۴ ساعت گریه می کردم اونم با صدای بلند و جیغ و دا ...

خداروشکر خیلی خوبه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من از عرق گیری گرفتمش.بستگی داره به شدت حال بدتونمی تونید بعد هر وعده غذایی نصف استکان بخورید.یا قبل ...

خیلی ممنون عزیزم 

واقعا مرسی ک ب اشتراک گذاشتی

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
😔😔😔😔😔دورت بگردم بخدا خیلی ناراحت شدم  امیدوارم سلامت باشی من خودم الان ۱۷ ساله دچار صرع ...

ای وای 😔 خدا نکنه عزیزم😔 خدا بهتون سلامتی بده، من میفهمم چقدر اذیت میشید 😔 و درک میکنم چون لمسش کردم😔😔تهران برای بوتاکس میخواید بیایید؟

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!..یه روز بالاخره به خودم اعتماد میکنم و خدا رو هم با خودم به اون اعتماد میبرم...