2777
2789
عنوان

به نظرتون بریم عروسیش یا نه

138 بازدید | 11 پست

من عروسی دختر عمم ماهه بعده بعد ماه پیش مامانم زنگ زد به عمم سلامو احوال پرسی کنه عمم گفت عروسیه فلان روز 

مامانم میگه بعد اون چرا بهمون زنگ نزد دعوت کنه من خودم زنگ زدم بهم گفت عروسیه احترام قاعل نشد بهمون یه کارتم نداد حالا کارت نداد حداقل زنگ میزد حتی به بابامم زنگ نزد که برادرشه مامانم این  عممو دوست داره میگه دلمم نمیخواد نرم ولی بهم احترام نذاشت نمیرم حتی ابروهاشم پر کرد بره برداره موهاشو رنگ کنه ولی چون زنگ نزد میگه نمیرم نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شما درجه یک هستید بابا جزو خانواده اصلی حساب میشید خب گف عروسی تاریخم که میدونستید سخت نگیرید.. والا ما برا عموم هم دعوت نکردن ولی خودمون تو کاراشون بودیم بله برون و.. واسه کمی دور تر انتظار میره ولی نه عمه عمو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اخه ما راهمون دوره ینی نباید زنگ میزد 

نه چه زنگی.. میدونستی تاریخ عروسی کی هست یا نه؟؟ رفت امد دارید باهاشون؟؟ مادرت زنگ زد عمه بهش گفت عروسی هست دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ای بابا خوب درست حسابی دعوت میکرد خب 

بدم میاد ادمو سردرگم نگه میدارننن

احتمالا به همون که گفته فلان روز عروسیه بسنده کرده 

اگر عمت خوبه بزارید پای استرسش و خودتون برا احوالپرسی زنگ بزنید لابلاش حرف بندازید از دعوت ببینید چی میگه 

نه چه زنگی.. میدونستی تاریخ عروسی کی هست یا نه؟؟ رفت امد دارید باهاشون؟؟ مادرت زنگ زد عمه بهش گفت عر ...

رفتو امد نداریم گفتم که ما راهمون دوره بقیه عموعمه هام نزدیکن ما دوریم 

ای بابا خوب درست حسابی دعوت میکرد خب  بدم میاد ادمو سردرگم نگه میدارننن احتمالا به همون که گف ...

واقعا ادم انتظار داره یه زنگ بزنن اونجام خودش زنگ نزد مامانم زنگ زد بهش گفت ارزش یه تلفنو نداشتیم