2777
2789

تقریبا یک ماهه توی مدرسه این بحث هست که من نمره الکی از معلما میگیرم یعنی هر روز این بحث هست نمره زبانمو کم شدم ۱۸/۵ چون tea رو نوشتمthe توی لیسبینینگ و فارسی کنارش نوشتم تی اصلا تو اون جمله the نبود که من بنویسم این غلط املایی و دبیرا میدونن توی لیسینینگ املا مهم نیست دبیر سر همین یک نمره کم کرده من رفتم به دبیر بگم اقا یک نمره کم نکن نیم نمره کم کن که من ۱۹ بشم (دبیر ۱۹رو ۲۰ میده) دبیر راضی شد مدیر هم راضی شد قرار بود امروز درستش کنن رفتم گفتم درست شد میگه نه مادر بچه ها زنگ زدن گفتن نمره بهش ندین ببینی همه معلما ۱۸ رو ۲۰ میدن اگه توی طول ترم درس بخونین حتی دبیر مطالعات ۸ رو ۱۰ داد دبیر عربی هم ۱۸ یکی بچه هارو ۲۰ داد اقا مگه خون اونا از من رنگین تره من تا امروز باورم نمیشد ادما حسود و عوضی هستن هرکی میگفت باور نمیکردم اما امروز قشنگ درک کردم

غلط املایی ای که معنی کلمه رو تغییر نده مهم نیس .. شما اشتباه داشتی دیگه حتما جاخالی بارمش یک نمره ب ...

چطور به اونا میده به من نمیده دختره میانترم ۵ شده دادش ۲۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط املایی ای که معنی کلمه رو تغییر نده مهم نیس .. شما اشتباه داشتی دیگه حتما جاخالی بارمش یک نمره ب ...

ببین من حرفم اینه به اونا چه ربطی داره که می‌رن میگن مگه من چیکار کردم بابا بخدا همه نمراتم ۲۰ فقط این ۱۸/۵

ببین من حرفم اینه به اونا چه ربطی داره که می‌رن میگن مگه من چیکار کردم بابا بخدا همه نمراتم ۲۰ فقط ا ...

عیب نداره شانسه منم دانشجو بودم گفتم اماده هستم ارائمو انجام بدم استاده گفت میدونم اماده ای نمرشو بهت میدم الان وقت نیست و تایم نداریم . خودش مشخص کرده بود اون جلسه ارائه بدم و مقصر نبودم

بعد بچه ها اعتراض کرده بودن اونا ارائه ندادن مجبور شدم بخاطر اون پاشم از شهرمون برم شهر دانشگاهم! اونم یه ارائه خیلی اسون سرو تهش شد کلا ۳ دقیقه! غصه نمره رو نخور منم اگر به عقب برمیگشتم میگفتم نمرشو نمیخام پانمیشدم برم شهر دیگه بخاطر اون