2777
2789

قید وام رو بزن.

یا ب و کارت ملی تو بفروش..... 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اپلیکیشن ویپاد نصب کن واماش بدون ضامنه. ولی خب گردش حساب و خوش حسابی و اینا مهمه که بهت وام تعلق بگیره

توی اینترنت سرچ کنی میتونی اطلاعاتشو ببینی. وابسته به بانک پاسارگاد هست

البته اگر نیاز به وام فوری داری خب بعید میدونم بشه روش حساب کرد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اپلیکیشن ویپاد نصب کن واماش بدون ضامنه. ولی خب گردش حساب و خوش حسابی و اینا مهمه که بهت وام تعلق بگی ...

این وام میگن سپرده نمی‌خواد ولی بانک ها میگن بودجه نداریم خلاصه یعنی کشک

نفهمیدم

بگو چقدر نیاز داری

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
350

کآری ک میگم زشته و خطرناک الان ممکنه بهم اعتراض کنند واییییییییییی

تو دیوار دیدم برای واردات ماشین خارجی نیاز ب کارت ملی دارند و ۴۰۰ هم پول میدن.

امااااا از عواقبش خبر ندارم 

کآری ک میگم زشته و خطرناک الان ممکنه بهم اعتراض کنند واییییییییییی تو دیدار ریدم برای واردات ماشین ...

منم چند روز پیش راجع بهش پرسیدم میگن خطر داره مالیات برات میاد یارانه قطع میکنن ممکنه طرف با کد ملیت چندتا  ماشین وارد کنه از این حرفا