یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بد دل شکاک، منو حبس کرده بود تو خونه بی دلیل، یکمن خسیس بود، اصلا درکم نمیکرد
پس بیخیالش شو عزیزم چون حتما بشدت اذیت میشدی از رفتارش که جدا شدی واسه پاک شدن خاطرتشم مقاوت نکن طبیعیه چون بالاخره یه مدت باهاش زندگی کردی و وابسته بودی یه جورایی میگذره این روزا به این فکر کن که وقتی باهاش بودی اصلا نمیتونستی زندگی کن وحقت اون زندگی نبوده که اون واست ساخته باید زمان بگذره تا بتونی فراموشش کنی و به مرور یه ادم جدید جایگزینش بشه واست بهترینا رو میخوام
پس بیخیالش شو عزیزم چون حتما بشدت اذیت میشدی از رفتارش که جدا شدی واسه پاک شدن خاطرتشم مقاوت نکن طبی ...
مرسی عزیز دلم ممنون اروم ترم کردی واقعا،. بدیش اینه اون فکر میکنه خیلی زندگی خوب و کاملی برام ساخته بوده و دیروز بهم پیام داد گفت برات چیزی کم نذاشتم در صورتی که این مدلی نبوده اینجوری میگه انگار باور میکنم یه لحظه که شاید زندگیم خوب بوده در صورتی که زندانی بودم