2777
2789

دارم دیونه میشم چند روزه همش جدا شدیم، همش خاطرات دیونم میکنن، با خودش بودم یجور داشتم دیونه میشدم الانم یجور دیگه، بگید چیکار کردید فراموش کردید چند وقته از جداییتون میگذره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به جایی رسیده که از دیدنش حالت تهوع دارم فراموشش که چیزی نیس فقط کاش بتونم طلاق بگیرم کاش خدا شرایطو جوری بسازع بتونم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

به این فکر کن که بهتر اون تو راهه و همه خاطراتتو قراره بشوره ببره و به این حالت اون روز میخندی که چرا حال خوبمو فدای یه چیز بی ارزش کردم

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
من هرروزسجده شکرمیکردم ک ازی بیشرف خلاص شدم   توهم فراموش کن خوب بودک زندگیت ب اینجانمیرسید&nb ...

دقیقا از تنهایی زیاده، بدیش اینه این اخرا فهکید داریم جدا میشیم عمدی برام خاطرات خوب ساخت میخاست انگار مدیونم کنه بمونم بعد دوباره همون ادم قبلی شد

بد دل شکاک، منو حبس کرده بود تو خونه بی دلیل، یکمن خسیس بود، اصلا درکم نمیکرد

پس بیخیالش شو عزیزم چون حتما بشدت اذیت میشدی از رفتارش که جدا شدی واسه پاک شدن خاطرتشم مقاوت نکن طبیعیه چون بالاخره یه مدت باهاش زندگی کردی و وابسته بودی یه جورایی میگذره این روزا به این فکر کن که وقتی باهاش بودی اصلا نمیتونستی زندگی کن وحقت اون زندگی نبوده که اون واست ساخته باید زمان بگذره تا بتونی فراموشش کنی و به مرور یه ادم جدید جایگزینش بشه واست بهترینا رو میخوام

هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!
دقیقا از تنهایی زیاده، بدیش اینه این اخرا فهکید داریم جدا میشیم عمدی برام خاطرات خوب ساخت میخاست انگ ...

تموم میشه این روزاگلم غصه نخورمن اون عوضیوراحت فراموش کردم اماهمسردومم ک ب رحمت خدارفتن تاابدتوقلبم میمونه چون جزخوبی ازش چیزی ندیدم💔

Dunyada olumden baskasi yalan
پس بیخیالش شو عزیزم چون حتما بشدت اذیت میشدی از رفتارش که جدا شدی واسه پاک شدن خاطرتشم مقاوت نکن طبی ...

مرسی عزیز دلم ممنون اروم ترم کردی واقعا،. بدیش اینه اون فکر میکنه خیلی زندگی خوب و کاملی برام ساخته بوده و دیروز بهم پیام داد گفت برات چیزی کم نذاشتم در صورتی که این مدلی نبوده اینجوری میگه انگار باور میکنم یه لحظه که شاید زندگیم خوب بوده در صورتی که زندانی بودم