2777
2789
عنوان

شوهرم توجه نمیکنه

231 بازدید | 14 پست

از سرکار که میاد میره تو گوشی گریه میکنم میگم فیلم بازی میکنی پریود میشم همیشه تو اون روزا اشکمو در میاره همش حالش گرفتس یا اعصابش خورده با محبت رفتار کردم ، با بی محلی، با خشم ، با گریه هیچ جواب نداشت چبکارکنم بنظرتون؟؟ 

حقو ولش ادب فداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم وقتی پیش منه سرش تو گوشیه بعد میگه بهم محبت نمیکنی حرف نمیزنی چیزی نمیگم اون روم هنوز بالا نیومده

ولی بارها غیرمستقیم گفتم که من پیش مهمون یا کسی با گوشی بازی نمیکنم وقتمو برا طرف میزارم همیشه میگم ولی نمیگیره

قبلا روزی ۱۰بار زنگ میزد الان یکی دوبار میزنگیه یا قبلازودتر کارو تعطیل میکرد الان میمونه یکی دوساعت بیشتر از تایمش من خیلی فضای خونه رو هم اروم میکنم نمیدونم چشه هیچ حرفم نمیزنه تو حال خوبم باارامش سوال میپرسم بهونه الکی میاره

حقو ولش ادب فداش
برا منم وقتی پیش منه سرش تو گوشیه بعد میگه بهم محبت نمیکنی حرف نمیزنی چیزی نمیگم اون روم هنوز بالا ن ...

خب ببین از سرکار میان خستن درسته کسی که خستس زود میره تو گوشی ؟ده بار بایدصداش بزنی تا بیاد غذا بخوره یا نوشیدنی بخوره

حقو ولش ادب فداش

[QUOTE=328261644]هیچوقت برای توجه گریه نکن حیف چشات نیست[/QUOTE

من بخاطر عمری که داره میره گریه میکنم که باید اول زندگی همش غصه بخورم من یکبار سفر خارج از شهرمون نرفتمه ، یک شب بدون گریه نبوده که نخوابیده باشم 

حقو ولش ادب فداش
خب ببین از سرکار میان خستن درسته کسی که خستس زود میره تو گوشی ؟ده بار بایدصداش بزنی تا بیاد غذا بخور ...

من عقدم و هر چند وقت یه بار استراحت میکنه نمیره سرکار بعد اونموقع که بیکاره شرایط ما اینه

من عقدم و هر چند وقت یه بار استراحت میکنه نمیره سرکار بعد اونموقع که بیکاره شرایط ما اینه

کلا خودشو خیلی قایم کرد خیلی چیزا رو توی عقد ازم مخفی کرد خیلی از رفتارا رو نشون نداد خدا لعنتش کنه

حقو ولش ادب فداش