2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه؟😭😭💔

120 بازدید | 6 پست

بچها تروخدا بگید من چیکار کنم میخوام بمیرم بدجور معتاد گوشی شدم حاضرم هیچی نخورم فقط سرم تو گوشی باشه دست خودم نیست هر راهی امتحان کردم نشد بخدا نشد😭😭😭

آره واقعا کاش گناه نبود میکردم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناهه کبیره اینجا هم خودتو خلاص کنی اون دنیا اویزونی بلانسبت مریضی صعب العلاج نگرفتی که اینجوری می‌کنی یکم قوی باش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چون به گوشی وابسته ای میخوای بمیری؟ما همه وابسته به گوشی هستیم یه سری هامون خیلی بیشتر یه سری هم کمتر ... من خودم از گروههای تلگرامی دل نمیکندم ولی یه تفاق باعث شد اصلا طرفش نمی‌رم دوساله هیچ گروهی عضو نمیشم . کسی هم عضوم کنه خودم لفت میدم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫