2777
2789
عنوان

سلام لطفا حمله نکنید فقط یه سوال دارم خواهش میکنم درست جواب بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 127 پست
وسطاشم 

پس خودتو کامل کن شرایط مالی و فراهم کن بد ازدواج کن تو این دوره هم خیلی سخته بدون پشتوانه خدا خودش کمک حالت باشه چقدر شرایط واسه جوونا سخت شده 🥹🥹

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خودتو کامل کن شرایط مالی و فراهم کن بد ازدواج کن تو این دوره هم خیلی سخته بدون پشتوانه خدا خودش ک ...

بد تر اینکه من پدرم هم بازنشیته هست و هیچ پشتوانه ای ندارم از صفر شرو کردم

بغلم نکن یعنی بغلم کن؟ خیلی عجیب بود 🥲

اره دقیقا 

ما زنها موجودات پیچیده و عجیبی هستیم😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بد تر اینکه من پدرم هم بازنشیته هست و هیچ پشتوانه ای ندارم از صفر شرو کردم

میدونم سخته ناراحتی ولی غصه نخور الان اکثرا همینه . راستی تاپیک قبلتچ الان دیدم کار پیدا کردی

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
اصلا درک نمیکنم یعنی چی یکم بیشتر توضیح بده 😅

کلا برعکسیم 

دیشب شوهرم اومد منت کشی از من 

من محلش نمیدادم 

درصورتی که توی دلم داشت غنج میرفت 

بعد چون زیاد اهل مطالعه نیست ول کرد رفت 

درصورتی که اگر دو دقیقه بیشتر منت میکشید آشتی میکردیم 

خب من بی محلی میکنم منظورم این نیست که کلا قهر باشیم 

منظورم اینه که بیا بیشتر منت بکش😂😂 

کلا زنها محبت رو دوست دارن 

ولی مردها دقیقا برعکسن 

اگه یه مرد بگه به من دست نزن واقعا نباید نزدیکش بشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه پول داشتم دلم میخواست همون ۲۰ سالگی زن بگیرم

چرا من فک میکنم اقایونی ک زود ازدواج میکنن ،از خانومشون خسته میشن ؟ 

اخه هیچی جوونی نکردن 

اگ اونموقع ازدواج کرده بودی 

الان ک ۲۵ سالته میفهمیدی ک اصلا مجردی نکردی 

بعد میخواستی یاد رفیق بازی و شب نشینی کنی و 

سرنوشت خانومت میشد ،همین تایپیکای نی نی سایت

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
کلا برعکسیم  دیشب شوهرم اومد منت کشی از من  من محلش نمیدادم  درصورتی که توی دلم دا ...

چه قدر عجیبین شما خدایی لازم شد برم بخونم 

یعنی تا نازتونو نکشن اشتی نمیکنین؟

چه قدر عجیبین شما خدایی لازم شد برم بخونم  یعنی تا نازتونو نکشن اشتی نمیکنین؟

😂😂😂😂😂😂😂 

نه دیگه 

مگر اینکه قهر خیلی طولانی بشه که مجبور بشیم خودمون پیش قدم بشیم 

اینو درس گفتی خدایی خخخ

نه ۲۴زود نیست همسن های شما توکشورهای عربی مثل امارات قطر کویت ازدواج میکنن حتی زودتر به پختگی لازم هم رسیدن چون تربیت درستی داشتن 

اگرمیدونید توانایی اداره زندگی مشترک دارید و تکیه گاه خوبی برای دخترمردم هستید میتونید به فکر ازدواج باشید