2777
2789

پدرم هفته پیش برحمت خدا رفته من گریه کردم دلم شکست ناراحت شدم اما دیگه کنار اومدم و خیلی هم دلم براش تنگ میشه و مدام براش قرآن میخونم و صلوات ولی مادرم فکر میکنه برام مهم نیست ...و میگه تو نباید از پدرت دل بکنی و ناامید بشی شاید برگرده...اما ما خاکش کردیم دیگه ،من دلم کبابه بابام خیلی مهربون و مظلوم بود اما میدونم زیاد گریه زاری کنم هم خودمو ازبین میبرم هم روح پدرم ناراحت میشه ... حواس پرنی گرفتم اما پدرمو دوست دارم قصدم از گریه نکردن بیخیالی نیست. پدرم ۵۴سالش بود و میدونم عمرش تموم شده ونمیتونم برش گردونم

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خدارحمتشون کنه 

رفتارت نشون میده شما واقعیت مرگ رو پذیرفتی برخلاف مادرت که از شما بزرگتره و طبیعتا باید پخته تر باشه ولی خوب داره احساسی تر عمل میکنه هیچکدوم هم هیچ کار بدی نکردین صرفا از لحاظ واکنش دوتا ادم متفاوتین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمتشون کنه چقد خوبه ک انقد بادرک هستی ،اگه دلت پره اگه میخوای گریه کنی اصلا جلویه خودتو نگیر نگو باید قوی باشم وفلان الان ک ذاغتون تازس گریه هاتو بکن اگرم میگی تموم گریه هامو کردم و خالی شدم ک چ بهتر ،منظور میگم یه مدت دیگه افسرده نشی

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
خدارحمتشون کنه  رفتارت نشون میده شما واقعیت مرگ رو پذیرفتی برخلاف مادرت که از شما بزرگتره و طب ...

من پدرمو خیلی دوست داشتم تنها پدرم حالمو میپرسید بهم زنگ میزد اما من میگم چون پدرم دختری مثل من داره که براش قران میخونم خیالم راحته که میره جای خوب من معلمم و ثواب درس دادنم هم تقدیم روح پدرم کردم و بشدت این موضوع منو آروم نگه داشته بعضی ها هم میگن هنوز تو شوکی ...گریه میکنم اما تا قبل از مرگ پدرم بشدت گریه میکردم فهمیدم اشتباهه آدم چرا باید گریه کنه ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
من پدرمو خیلی دوست داشتم تنها پدرم حالمو میپرسید بهم زنگ میزد اما من میگم چون پدرم دختری مثل من داره ...

دنیا خیلی ادم بالا پایین میکنه مهم قدرت انعطاف ماهاست وشما انعطافت خیلی خوبه پدرتم خیلی زود فوت شدن برای همین مادرت اینقدر اشفته هستن خدابهشون صبر بده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خدارحمتشون کنه، راستکی خانوادت ازت میخوان منتظر پدر مرحومت باشی؟

اره مادرم میگه سرتونو بذارید رو قبرش شاید صدا کرد ... دلم بیشتر برا مادرم میسوزه تنهاشده و حرفاشو دوست ندارم، امیدوار نیست چون قبلا هم افسرده بود ضمنا پدرمو خیلی دوست داشت اما پدرم محبت کلامی بهش نمیکرد زیاد فقط محبت عملی اکثر اوقاتم باهم حرفشون میشد

مادرتون شرایط روحیش خوب نیست الان وظیفه شماست که محبتتون رو نسبت به گذشته بهش چند برابر کنید.خدا بهش ...

توروخدا دعا کنید براش گناه داره من خودمو فراموش کردم تنها نگران مادرمم 

خدا پدرت رو رحمت کنه و مادرت رو نگه داره که چنین دختر خوبی تحویل دادن

به مقدار اشک و ضجه نیست مهم اینه که ادم کاری نکنه که بگن لعنت به روح پدرش

قران خوندنت خوبه ولی در برابر هر یک صلوات حداقل ده تا اذکار خدا رو بگو

مادرت شرایط خوبی نداره همه رقمه مراقبش باش

سعی نکن کاراش رو انجام بدی به قصد قربته الی الله

هر چی کاراش رو بکنی حالش بدتر میشه

بهانه خستگی و وقت و اوراق بچه ها رو بکن و هیچ کاری براش انجام نده

عید اگه تونستی ببرش مشهد یا شمال یا هر جا که میخواد

کلا مثلا اگه تهرانین و دوست داره هفته ای یه روز برین شاه عبد العظیم

الان قطعا از من ناراحت میشی و بقیه هم شروع میکنن به بد و بیراه گفتن

مامانت حتما زیر ۵۰ سالشه و پیر نیست و نباید دنبال بابات بره زیر خاک

مادر من هم خیلی جوون بود بابام فوت کرد

روزی گفت خواستگار دارم نظرت چیه و نگران بود که قبول نکنم

ولی من حد و حدود و جایگاه خودم رو میدونستم و گفتم مادر منی و من چی میتونم بگم هر طور خودت صلاح میدونی و شوهر کرد و سالها بعد هم فوت کرد

بذار یه زمانی بگذره و کم کم بگو یه همکارام باباش فوت کرده و برا مامانش خواستگار اومده و هر دفعه ای بگو که مثلا مادرش قبول کرده

و کم کم در قالب شوخی بگو شوهر نمیخوای

و اگه موردی بود تمام قد حمایتش کن تا زندگیش رو ادامه بده

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر