2777
2789

بیمه زنان کوچک

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز بیمه ایران بیمه عمر میشه که طبق نطر خودت ۵ یا ده یا بیست ساله قرار داد میبندی

از ماهی حدود صد تومن تا به بالا هم میتونی به انتخاب خودت هزینه بیمه بدی 

هر سال یه درصدی زیاد میشه 

بعداز پایان مدت قراردادت میتونی پولتو یکجا یا به صورت مستمری بگیری .

ولی بیمه زنان خانه دار الان از حدود ۷۰۰ شروع میشه 

هر سال بیشتر میشه 

بعد از ۲۰ سال طبق قانون کار حقوق بازنشستگی میگیرین 

صد در صد بیمه تامین اجتماعی برای خانمها بهتره

خوشحال میشم پیجم 
استارتر عزیز بیمه ایران بیمه عمر میشه که طبق نطر خودت ۵ یا ده یا بیست ساله قرار داد میبندی از ماهی ...

ممنونم وقت گذاشتی توضیح دادی ، ولی اینطوری که خودت توضیح دادی بیمه ایران بهتره ، چون زودتر بازنشست میکنه